- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
Most várakozó állásponton vagyunk. Remélem tévedek, de kb. 1-masfel év mulva fog ismét előjönni a baj. Az OEP évi 300 diagnosztizálást finansziroz, megprobalunk bekerülni abba, aztán ha nem jön össze, hitel->magánklinika.
Ha kiderül, mi a baj/mi volt a baj, behajtom a betegbiztositon. (3x nem tudták már megállapítani) Nehéz ezt végigcsinálni mindig. (most is megkönnyeztem...) -
ngabor2
nagyúr
pet-ct asszem még mindig csak debrecenben van, bár lehet, hogy pest is kiharcolta magának (eredetileg innen akarták elvinni, mert hogy néz az ki, hogy egy kelet-mo-i városban modernebb műszer van, mint A Fővárosban
). ''kissé'' költséges fenntartani és működtetni, a vizsgálathoz szükséges ''kontrasztanyagot'' beadás előtt pár perccel kell előállítani. asszem valami fél óra a felezési ideje a benne levő izotópnak. az előállításához nagy gyorsító (atomki), vagy megfelelő atomreaktor (kfki-csillebérc) kell. ami itt van, az nem is a legmodernebb technika, valóban több100k egy mérés, mégis teljesen tele van az előjegyzés. ha megnézed a diagnosztizálási képességeit, rájössz, hogy miért.
-
wwenigma
Jómunkásember
Szerintem a politikát ne keverd bele, vagy ha igen, akkor pártonkívüliként írj. Vagy jegyezd meg azt is, kinek mire kellenek a bezart intézmények.
Egyébként Szlovák példa alapján indult ez az egész sz@rság, csak hát ha valaki figyeli a híreket, akkor tudja, hogy ott épp most szuntetik meg, mert nem jött be és rájöttek hogy ez ugy ahogy van, xar.
A dokik meg csak dolgozzanak, elképesztő, amikor utánanéztem, egy háziorvos miből gazdálkodik... (450000 havonta az alap amit kap, ebből kell kifizetnie a nővérkéjét, kocsit, rendelőt ad a falu, városban esetleg bérli...tehát megéri nemkicsit)
Az a nagy büdös igazság, hogy a magyar csak kapni szeret, de fogat, meg gatyaszíjat összeszorítani már nem tud!!!
Meg legközelebb légyszives mutass egy megfizethető dokit, aki meg is gyógyítja a párom... Nekünk nincs pénzünk arra, amit az ''erobiknorbi'' tett a párjáért. (PET-CT) Igen, gyűjtök rá...csak lehet késő lesz.Mi nem tudunk átverni százezreket.
[Szerkesztve] -
SLYM
veterán
hát tényleg nincs sok jó tapasztalatod az orvosokkal. nekem amikor széttört a könyököm azt nagyonjól rendberakták(azt mondták nem volt sok esélyem, hogy teljesen ti tudom majd nyújtani, de jól sikerült így 1-2 hónap gipsz és gyógytorna után nem volt vele gond). mondjuk fizettek is érte a szüleim, de nem annyit mint amennyibe a műtét került volna. és a fogorvosom is tök jó fej(mondjuk annyit fizetek illetve fizetnek a szüleim neki, hogy azért már énis jófej lennék
) meg a háziorvos is. meg amikor megyek félévente szűrővizsgálatokra az allergiám miatt ott is jófej a dokicsaj. én eddig 1 dokival találkoztam aki nem volt szimpatikus, amikor kicsi voltam és 39,4 volt a lázam adott 4 szurit, 2-t az alkaromba, csak nem találta meg az eret, meg 2-t a seggembe. na a 4. az sikeres volt
-
SLYM
veterán
ez így igaz. de most mivel, vagy miért lenne különb MO-on a kórház mint mondjuk a BKV vagy épp az úthálózat? mind szar. persze lehet azt mondani, hogy a tb-t meg mostmár a vizitdíjat is fizetni kell. de az adót meg mindenre fizeted. a SZJA-t az ÁFA-t is mindenre fizeted mégse háborog senki érte. miért szenved azon mindeki, hogy most 300 forintokat kell fizetni az orvosnál amikor egy BKV jegy 200 körül van, az autópályamatrica meg 1000-1500 vagy több. miért nem a duplájára emelt gáz árán akadnak ki az emberek? miért folyton a vizitdíj a fő hír a híradókban? najó meg a kórházátalakítás, de hamár arról szó van 1000% hogy megemlítik a vizitdíjat is
a vizitdíjas rész nem neked szól, csak egy kis kiegészítés. veled egyetértek
Új hozzászólás Aktív témák
lo Mára úgy érzem lenyugodtam, bár a Centrum Parkoló Rendszer Kft. levele még böki a csőröm*, de nem ezen a hétezer...
- Spórolós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gaming notebook topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Gitáros topic
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest