Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
stingy2
senior tag
Nos, elolvastam a cikket is. Tipikus amatőr hiba minden résztvevőtől.
Autópályán általában több száz méterről látom, hogy áll a sor. (nem a kocsi előtti 50 m-t bámuljuk bőszen magunk előtt, hanem gyűjtjük az információt 4-500 m-ről!) Na, ilyenkor nem az a megoldás, hogy szépen becsorgok a végére, hogy vmi seatos bfék lezúzza a kocsit családostól, hanem a sor vége előtt 2-300m-rel kirakom a villogót, és majdnem állóra fékezem az autót legkésőbb a sor végétől 100m-rel. Közben többet nézem a tükröt, mint ami előttem van, mert ott már pontosan tudom mi van. Amikor a mögöttem lévő 2-3 autón látom, hogy észnél vannak és "megállási" sebességre lassultak, akkor elgurulok a dogó végéig. Ha jön egy "b.fax", akkor van időm ,és ami fontosabb helyem! gyorsítani, vagy kihúzódni, és mindenki boldog.
Ok, hogy bennem van 30 év alatt pár millió balesetmentes km., de higgyétek el, meg lehet tanulni. -
stingy2
senior tag
válasz
philoxenia #33 üzenetére
"A távolságot méterben mérik. Pont.
" -ööö..és a fényév?
-
stingy2
senior tag
"180-nal toltak ott a belsoben, par metereres kovetesi tavolsaggal,"- azért azt vágod, hogy amit írtál, az így azt jelenti, hogy a haverod is 180-al tolta neki, különben nem tudták volna pár m-es köv. távval tolni a belsőben...Ha meg gyorsabb jön, ki kell húzódni a szélsőbe. Igen 130-cal is, ha a mögötted érkező szabálytalanul gyorsabban jön.
A tükör meg alap, autópályán (is meg országúton, városban stb) mindig pontosan tudom, mi van mögöttem.
C-s jogsinál beléd verik, hogy "Tükörrr b+++"
Új hozzászólás Aktív témák
lo [Origo - Súlyos baleset történt az M7-esen, óriási dugó van a Balaton felé]A vörös Toyota Prius+ tulaja vagyok.tl,dr:...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Politika
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S22 Ultra 12/512GB Szép Állapot! 6 hó jótállás!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest