- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitaro
senior tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
A próféta szóljon belőled!
-
*Z/\ck*
aktív tag
válasz
SystemRoot
üzenetére
reméljük..

-
SystemRoot
őstag
Mi ez a sírás?
Csupán egy cég csoportosulás szűnt meg, project eltörlés nem volt, és a programozók sem haltak meg. Szerintem lesz AoE folytatás, nem létezik hogy ne lenne. A világ legjobban megcsinált játéka az AoE II. Szerintem ezt mindenki tudja, és folytatni fogják. 
-
*Z/\ck*
aktív tag
AOM és titansal még néha most is játszok. szegényke, hiányozni fog REST IN PEACE

-
Sila
csendes tag
azok a régi szép idők PIII.-on amikor még az AoE futott
R.I.P Ensemble
-
Preda
aktív tag
Nagyon remélem nem fognak eltűnni a fejlesztők a süllyesztőben...AOE sorozatot azért nem sok PC-s hagyta ki szerintem. Ha ki is akkor is tuti hallott róla. Remélem visszatérnek.
-
PAtr0n
addikt
Sajnálom őket, pedig ők tényleg mindig minőséget tettek le az asztalra
Nekem még az egyik nagy kedvencem a Rise of Nations - Rise of Legends volt (kövezzetek meg ha nem az Ensemble csinálta, de hogy Microsoft az biztos) ami még mai szemmel is tökéletes RTS, és iszonyat hangulatos egyedi öteletekkel van megáldva. Az Age of szériából a Mihology fogott meg a legjobban bár a többi is iszonyat jó.respect Ensemble....

-
törölt tag
Remelem a csapat nem hullik szet. Talan valami normalis kiadohoz kerulnek vagy sajaterobol fejlesztenek. Sok kolat , pizzat es elszantsagot nekik a jovobeni fejleszteseikhez.
-
Dr. Romano
veterán
Nagyon szomorú hír.
Minőségi játékokat készítettek! Az AoE 2-vel nálam ott vannak a top 10-ben, még manapság is ha multipartyzunk mindig előkerül
Azonban nagyon sajnálom hogy nem lesz több AoE
-
Lenry
félisten
de miért?
ez fasság...
-
Mr.Csizmás
titán

AoE-zni milyen jó volt...egy korszak vége

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED monitor topic
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Acer Vero V277 27 75Hz IPS FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H110M i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Csupán egy cég csoportosulás szűnt meg, project eltörlés nem volt, és a programozók sem haltak meg. Szerintem lesz AoE folytatás, nem létezik hogy ne lenne. A világ legjobban megcsinált játéka az AoE II. Szerintem ezt mindenki tudja, és folytatni fogják.