- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arti1
aktív tag
14.39 már lassan 5 órája, ezt már nem bírom idegekkel
lekapcsoltam, nem lesz így baja az akksinak, hogy nem a töltő kapcsolt le magától? Mi van akkor az akksival, ha 13,7-14 volt között leveszem a töltőről töltés közben, használni kezdem és utána újra töltöm, de ugyanúgy csak 13,7-14 volt-ig? Nem csökkentem vele a kapacitását? Végül is az autóban se töltődik teljesen tele mindig...
-
Arti1
aktív tag
Sziasztok, lidis töltő (lcd nélküli) birkózik lassan már egy napja egy 74 Ah-s sima savas indítóakksival. Az utóbbi 12 órában a töltőfeszültség felvánszorgott 13.4V-ról 13.74V-ra és még mindig nem vált full-ra. (Hópihe funkció). Normális ez így? (12.1V-ról indult a töltés) Köszönöm, BUÉK!
-
Arti1
aktív tag
Köszönöm, tettem bele deszt.vizet a max-ig, megpróbáltam újra tölteni a hópihével, de nem engedte, kattant egyet, a négy felső led (6v, stb.) egyszerre felvillant egy pillanatra, utana lekapcsolt.
Kb. 5. probalkozasra beengedett a hopihe modba es full-ra valtott azonnal, most 13,4 kornyeken van, nem megy sem fel, sem le.
Feltöltött akksit nem enged hopihezni, vagy van valami trukk esetleg? -
Arti1
aktív tag
Most töltök először a lidis töltőmmel. Az normális, hogy először a kisautó módban szépen felhúzta 14v fölé (rajt van folyamatosan egy multiméter, mert ez a ledes fajta) ott átkapcsolt fenntartó töltésre, full led zöld lett, és elkezdett a feszültség visszamászni 13.1-ig, ott visszaugrott hirtelen 13.4-re 10 percig tartotta, most megint ballag lefele, 13.3 nál vagyunk éppen, szinte nem is pezseg semmit.
Ennek így kell lennie? Normál savas nyitott, kis pici 35ah-s maruti akksit töltök épp. Köszönöm! -
Arti1
aktív tag
Sziasztok,
vettem egy Aldi-s töltőt, majd elolvastam a fórumot, visszavittem, és vettem egy Lidi-set
Kérdésem:
Lehet-e úgy tölteni az akksit, hogy csak ráteszem a töltőt, nem szedem le a sarukat? (gondolom lesz igen-nem válasz is)
Viszont:
Lehet-e úgy tölteni az akksit, ha van rajt akku aktivátor (vagy azt töltés előtt le kell venni, mert visszarúgna a töltőnek?).
És az előző két kérdés kombinálva:
Lehet-e úgy tölteni az akksit, hogy van rajt aktivátor és még a saruk is rajt vannak?
Vagy le kell bontani mindent töltés előtt?
Köszönöm:
Arti1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest