- Fűzzük össze a szavakat :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- gerner1
- Asszociációs játék. :)
- Megoldások IBS/IBD-re
- Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
HagaNRG
őstag
Hópihe ikonnal a kijelzőjén én is rajta hagytam most az autón a LIDL-ös töltőt. (és itt éjszaka nem -1-2 fok lesz tutira, hanem legalább -15) De nem hinném, hogy ne tudná így tölteni csepptöltéssel)
-
HagaNRG
őstag
Megvettem a LIDL-ös töltőt.
Egyetlen kérdés, tudom, nagyon balek, de akkor is: Most akkor már nem él az, hogy a negatívot a negatívra, pozitívot a pozitív sarura és kész?
A könyve szerint is a pozitívot az akkutól távol, a karosszériára rögzítsem... (de fényezett rész is lehet?) -
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Akkor reggel irány a Lidl és hozzuk az 5600Ft-s töltőt.
Autót/motort úgy szeretnék tölteni, hogy nem veszem ki az akksit belőle, hanem a téli estéken néha-néha rádugom. (Jelzem, minden járművemben szinte teljesen új akksi van, így csak maintenance funkcióra van szükségem igazából, hogy idő előtt ne menjenek tönkre. A motor sajnos relatíve hűves, 10 fok körüli helyiségben telel, az autónál meg megesett pár alkalommal mostanában, hogy éjszakára a belső világítás rajta maradt és reggelre lemerítettem, ezért erőltetném a töltőt, hogy ne fingassam ki a hideggel még jobban az akksit. Nem, mintha a lámpás éjszakázás nem tett volna már épp eléggé be neki így is).
A másik autóm pedig egy teljesen új, 2 hónapos kocsi, amit csak második autónak használunk, így előfordul, hogy 1-2 hétig sem mozdul ki a garázsból, ami igazából nem garázs, hanem egy 2 oldalról szabad és átszellőző fedett autóbeálló. Tehát a hó nem lepi be, reggelre nem fagy és deresedik le, de azért nem is izzad a melegtől a kocsi. Tehát az új akksit is vigyáznám egy csepptöltővel, ha igaz...Mehet piros a piros, fekete- a fekete sarura, vagy ez valami régi berögzülés, és a töltő feketéjét a kasznira kell rakni? (vagy én értettem félre valamit nagyon?)
-
HagaNRG
őstag
válasz tibcsiworld #2816 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
HagaNRG
őstag
válasz tibcsiworld #2808 üzenetére
Köszi a segítséget!
10 ezret nem feltétlen akartam érte adni. (ok, autó is van, motoros is, előbb-utóbb lehet, hogy meghálálja magát, de amíg közel egy új akksi árába kerül a kütyü, addig nem akartam ilyennel foglalkozni)
Az 5600Ft-s Lidl-ös töltő viszont szimpatikus lenne az áráért...
Ezzel is megoldható az, hogy ha az egyik autóm/motorom sokat áll (télen, vagy nyáron hetekig akár), akkor ez folyamatosan rajta legyen afféle karbantartó csepptöltőként? Vagy ezt a LIDL-ös kütyüt folyamatosan rajta tartva kinyírom az akksit úgy, mint a régi töltőkkel?
Köszi!
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Ezt válasszam, vagy a Lidl-ös 6000Ft-s töltőt?
http://www.shox.hu/rider-akkumulator-tolto-unicharger/?p=430DE121OWR000012V autó és motorkerékpár akksi karbantartásra kellene valami... (pl. ha a motorom októbertől márciusig egy hűvösebb garázsban telel, akkor szeretnék valamit rajta tartani, mintsem az akksit szerelgetni ki-be)
Köszi szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest