Hirdetés
- Pajac: Átlátszó fém
- Kalandor: Habemus papam
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- bambano: Bambanő háza tája
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsiworld
aktív tag
válasz
rrazgon #5587 üzenetére
és Huawei
én pont csak a hétvégén használom az autóm 3 napot, hétközben áll. Amint leteszem az autót a heti pihenőjére, azonnal rátolom az új lidlis töltőre! Paranoia vagy sem, töltöm. Ha van hosszabb utam 100km, akkor is van közben 1-2 megállóm, 3 évet bírt az előző aksim, mert a karácsonyi beváráslásnál kapott vagy 20 indítást a városban, mentem 15km-t és állt 2 hetet! Aztán kampec. Éjszakára nem hagyom töltőn, mert ma is 1 óra alatt fullra töltött! De ha pl. kezd behalni a generátor, azt is tudni fogom. Heti 2x1percet nekem ez megér!
Vater a régi aksijára kegyetlenül vigyázott! Felhordta télen a lákásba melegedni, töltögette! 9 évet ment, és cserekor is ment, csak már félt! Az újra nem vigyázott, 4 évet bírt!
-
ddsteel
aktív tag
válasz
rrazgon #5587 üzenetére
Nem vagyok szaki, de ha mindennap autózol 40 km-t és így csak 12,3V a feszkó,mi lesz, ha jönnek a mínuszok? Lehet, hogy teljesen feltölteném, de azért készülnék lassan egy új akksival... Hány éves az az akku? Nekem most kellett új akkut vennem a 4 éves Civicembe (csak most került hozzám, sztem nálam többet elmegy majd a varta, ctekkel töltöm ésnem használom a startstopot - majd meglátjuk..)
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest