Hirdetés
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Így lettem telekomos, mégsem lettem telekomos, és vagyok telekomos...
- lezso6: Frutiger Aero
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
tibcsiworld #8355 üzenetére
Ja, gyakorlatilag cipelni így is, úgy is kell valamit. A cipelt akku a lakásban lesz töltve. Csak pénzt és veszteséget termelne a plusz akku, és még bizonytalan is a dolog. Egyetlen előnye, hogy nem kell az autóból ki és beszerelni az akkut, annak minden nyűgjével és veszélyével együtt.
Egyébként, ha valóban egy út szélén, vagy parkolóban álló autóról beszélünk, akkor felmerül még további technikai kérdés is...a szivargyújtón keresztül szeretné? Az meg a legtöbb autóban gyújtás nélkül áramtalanítva van, nincs kapcsolat az akkuval.
Sok szempontból halott ötlet.
Ha zárható garázs lenne, akkor egy napelem tábla lenne a legnagyobb segítség.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
lo Összefoglaló, topiknyitó, updateEz egy blognak indult kis írás volt ami elég nagy látogatottságnak örved még most...
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Macska topik
- Építő/felújító topik
- Politika
- Ingatlanos topic!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest