- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nem nèz ki rosszul.
Ha feketèt vettem volna, biztos rápróbálnèk, de az Atlantic Blue-t nem bontanám szèt emiatt. -
-
Brndtt00
tag
-
Érdekes , értékelem a bele ölt munkát .
De nekem ez olyan, mint motorháztető nélküli autó .
-
d@vee
őstag
Végre valaki más is
Jó lett, van is mit nézni a burkolat alatt.Én a Redmi 9T-vel kezdtem anno, annak motorikusan kiemelkedő előlapi kamerája volt. A motor elől is szépen eltávolítottam a műanyagot, minden haver megcsodálta, frankó lett.
Aztán a Nintendo Switch-emet is megcsináltam átlátszó borítással, majd a PSP-met is. Végül DualShock 4 volt uccsó jelenlegi projektnek, de sajnos(szerencsére) jött a PS5, így az átlátszó kit megmaradt, a kontroller géppel együtt eladásra került.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Wuthering Waves
- Melyik tápegységet vegyem?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Túra és kirándulás topic
- One mobilszolgáltatások
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- Le Mans Ultimate
- BMW topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Magyar, Aktiválatlan! Apple MacBook Pro 14! M3, 8GB, 500GB! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA DeepCool 400W
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

imádtam, de sajnos nem találok róla fotót, körbe nézek még máshol is.