- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brianiac
aktív tag
Na, igen, nem ártott volna papírozni, így utólag már én is tudom. De érettségi előtt nem azzal foglalkoztam hogy mi a teendő ha nem mennek rendben a dolgok, hanem azon hogy én tudjam amit kell. Szóval elvileg nem nekem kellene tudni hogy mi ilyenkor a teendő, pl. hogy mindent jegyzőkönyvezni stb. Bármi történik azt nekik kellene egyből papírozni, nem nekem szólni hogy ezt bizony jegyzőkönyvezzék, az persze tény hogy nekem lett volna érdekem.
Na ja, az meg a másik hogy a két szép szememért nem hisznek nekem, viszont azért mindent csak nem tudnak el sumákolni. Pl. a 2007-ben kapásból mások a fájlkiterjesztések, meg gondolom a weblapnál is meglehet állapítani hogy mivel készült, na meg rajtam kívül ott volt még 2 diák, persze lehet őket kevésbé zavarja a dolog, sőt biztos.
Nálad is elég nagy kicseszés volt az outlook is akkor, de legalább sikerült elboldogulnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Dacia topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest