- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
Kapásból csak 2 üzletet tudok mondani. Első körben hajósboltok(pl ha pesti vagy, akkor szentendrei úton, az auchan előtt), illetve Dockyard üzletekben fordulnak elő, ahol eddig láttam. Alapvetően vitorláscipőket csinálnak, az erre jellemző formavilággal, nagyon jó minőségben, újabban viszont rájöttek, hogy az utcai vonal is jól hoz a konyhára. Nagyon komoly a paletta mindkét vonalon, az egyetlen baj, hogy itt nálunk nem elterjedt. Én is csak azért vagyok bennfentesebb, mert van kapocs ilyen üzlettel.
(Mutatnék dolgokat, de most hogy rágugliztam, alig van a neten valami. Elég fura, régebben több mindent találtam, olyan mintha eltűnt volna.)
mod:
Hm, tipikus
De most már tudod hogy ilyen is van
-
hoffman_
nagyúr
Persze, hogy jót kell venni. Értem én mit mondasz, én sem úgy veszek cipőt, hogy bemegyek, megnézem, tetszik, és go kassza. De Csen ide, leárazás oda, egy 25 ezres Nike cipő NE JÖJJÖN SZÉT egy év alatt. Mégis szétjön. Ezek után mit vár a cég/bolt az egyszerű usertől? Én sem vagyok hülye, ha szart kapok, akkor abból azért adjanak már repetát, urambocsá. Ezt én nem ítélem el.
Megint más kérdés, hogy én nem veszek Adidas meg Nike cipőt soha. Vannak nagyon jó cipőik, meg csúcsmodellek is, bár utcai sportcipőért soha nem adnék annyit. Ahogy fentebb is írtam, én ráálltam a TBS cipőkre(meg úgy vitorlás ruhamárkákra alleszusammen), és le vagyok nyűgözve. Egy kis vékonyka, "szutyok" nyári vászoncipő 3 év alatt annyit kapott, amennyit 4 kör deichmannos cserecipő se bírna, és ennek ellenére hibátlan. Persze, látszik, hogy 3 éves cipő, de nem engedett el, nem szakadt szét, nem fakult agyon. Ennek örömére csak ilyet veszek azóta is, így azt érem el, hogy felhalmozódnak a cipők, mert tönkre nem mennek. Ja, és vicc, mert 12-30 közötti cipőkről beszélünk, bolti áron, ugyanúgy.ú
mod:
De persze az se törvényszerű, hogy egy jó Adidas vagy Fila cipő egy év alatt leszakad a lábadról. Ez leginkább a divattípusokra jellemző. Na meg az pl officeshoesban ott vannak pl a Catterpilar cipők is, szintén ezeken az árakon, az megint csak nem rohad le az ember lábáról jó darabig.
-
hoffman_
nagyúr
Én régen vettem ott sok cipőt. Az egyik nótorius darab ócsó/szép volt, de enyhe tervezési hibája volt, akármit csináltál vele, leért és lekopott az orra. Visszavittem, hogy szar, kértem egy másikat, és kaptam. Az is ugyanilyen szar volt, szuper, szériahiba. Használtam pár hétig, aztán visszavittem, hogy kérem az árát, amit ott azonnal helyben kicsengettek. (Bécsi úti üzlet). Már évek óta nincs onnan cipőm, de nyugodtan lehet asztalt borogatni(ez nekem eddig mindig bejött, ha nem akkor a fogyivédelem emlegetése az i-re a pont), hisz jogos. Kötelessége cserélni/visszatéríteni.
Arról nem is beszélve, hogy csak azért szívunk MI, mert ŐK szeretnek gecizni. Édesanyám hajósboltban üzletvezető, amikor egy év után visszaviszik a 30k-s TBS cipőt, hogy nem jó, akkor kicserélik. Ha 3 hónap után viszik vissza a 300k-s radart, hogy kettő van, mégse kell, szó nélkül visszaveszik(persze hibátlan állapot kell hozzá). Az, hogy mennyit szívunk, az csak az eladó hozzáállásán múlik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ha a Deichmannban veszel cipőt nyugodtan elfelejtheted hogy garanciát is vállalnak rá...Néhány hete vettem észre hogy a...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest