Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobal
tag
Bemásolom ide is, amit ugyanerre a kérdésre adtam válaszként egy másik thread-ben:
Nem állítom, hogy egy MI megteremtése feltétlenül bizonyítja, hogy lélek nem létezik (főleg mivel azt is elég nehéz lenne eldönteni róla, hogy valóban van öntudata, nem csak úgy tesz, mintha lenne...), ezért írtam feltételes módban. Csupán azt állítom, hogy ha sikerül MI-t létrehoznunk, azzal bizonyítottá válhat, hogy nem szükséges a lélek ahhoz, hogy a tudatunk működjön, hiszen akkor tényleg lehetséges, hogy mi csak az agyunk hihetetlenül bonyolult neuronhálójában cikázó elektromos jelek összessége vagyunk. Ez még nem jelenti azt, hogy nincs lélek, csak azt, hogy nincs rá feltétlenül szükség.
De ez tényleg messzire vezet, és most nem érzem magam képesnek teljes mélységében kifejteni, de nagyon érdekes téma. Annyit azért megjegyeznék, hogy én személy szerint hiszek benne, hogy létezik lélek, csak nem lehetek benne teljesen bizonyos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Vivobook S15 K3502ZA 15 notebook - i5 12500H 24GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest