Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobal
tag
Bemásolom ide is, amit ugyanerre a kérdésre adtam válaszként egy másik thread-ben:
Nem állítom, hogy egy MI megteremtése feltétlenül bizonyítja, hogy lélek nem létezik (főleg mivel azt is elég nehéz lenne eldönteni róla, hogy valóban van öntudata, nem csak úgy tesz, mintha lenne...), ezért írtam feltételes módban. Csupán azt állítom, hogy ha sikerül MI-t létrehoznunk, azzal bizonyítottá válhat, hogy nem szükséges a lélek ahhoz, hogy a tudatunk működjön, hiszen akkor tényleg lehetséges, hogy mi csak az agyunk hihetetlenül bonyolult neuronhálójában cikázó elektromos jelek összessége vagyunk. Ez még nem jelenti azt, hogy nincs lélek, csak azt, hogy nincs rá feltétlenül szükség.
De ez tényleg messzire vezet, és most nem érzem magam képesnek teljes mélységében kifejteni, de nagyon érdekes téma. Annyit azért megjegyeznék, hogy én személy szerint hiszek benne, hogy létezik lélek, csak nem lehetek benne teljesen bizonyos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- League of Legends
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest