- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bradam
aktív tag
Samus: Köszi, követem egy ideje a trendeket nagyjából tisztában vagyok vele,hogy mi mit tud, a dilemma igazából a két gadget együttes cipelésének a hátránya
Domxc: Most ez tűnik a legjobb megoldásnak, de talán kivárás most jobb ötlet lenne (ipod touch /i4 áresése miatt)
zolikaDB: Még az is talán elvárás,hogy ne merüljön le amikor kellene szoval stabil 2napot(bár lehet ebből az igényből csökkenteni kellene) hozzon legalább, amit még talán az iphonok sem tudnak rendes felhasználás mellett
(az említetteket meg w7-el és androiddal is meglehet oldani így vagy úgy)
darál0w: Akksi idő dilemma
danih: Még azon gondolkozom,hogy én eltudnám-e képzelni, lehet,hogy próbaképpen 2 kütyüvel fogok járkálni 1 héti aztán megnézem,hogy mennyire kiborító idegileg
máyköl: Eladnám az Sgs-t összejönne valahogy, de úgy gondolom hosszabb távra egy i4 jobb lenne,annak az áresése meg nem tudom milyen lesz majd az uj iPhone megjlenésével(és az is kétséges,hogy meddig kell rá várni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Yettel topik
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- Házimozi haladó szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G5 DM Mini PC, Intel Core i5-9500T Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD Win 11, Számla, 2
- HP Z240 PC, Intel Core i7-6700 Processor, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V51 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Dell Precision 5540, Workstation, mobil munkaállomás, 15,6" FHD IPS , Xeon E-2276M , 16GB DDR4, 256G
- HP Pavilion 14-dv0xxx, 14 FHD IPS, I5-1135G7 CPU, 20GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, Számla, 1 év garanci
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest