Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• bradam

aktív tag

válasz Samus #8 üzenetére

Samus: Köszi, követem egy ideje a trendeket nagyjából tisztában vagyok vele,hogy mi mit tud, a dilemma igazából a két gadget együttes cipelésének a hátránya :)

Domxc: Most ez tűnik a legjobb megoldásnak, de talán kivárás most jobb ötlet lenne (ipod touch /i4 áresése miatt)

zolikaDB: Még az is talán elvárás,hogy ne merüljön le amikor kellene szoval stabil 2napot(bár lehet ebből az igényből csökkenteni kellene) hozzon legalább, amit még talán az iphonok sem tudnak rendes felhasználás mellett :DD (az említetteket meg w7-el és androiddal is meglehet oldani így vagy úgy)

darál0w: Akksi idő dilemma :U

danih: Még azon gondolkozom,hogy én eltudnám-e képzelni, lehet,hogy próbaképpen 2 kütyüvel fogok járkálni 1 héti aztán megnézem,hogy mennyire kiborító idegileg :DD

máyköl: Eladnám az Sgs-t összejönne valahogy, de úgy gondolom hosszabb távra egy i4 jobb lenne,annak az áresése meg nem tudom milyen lesz majd az uj iPhone megjlenésével(és az is kétséges,hogy meddig kell rá várni)

Új hozzászólás Aktív témák