- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
Új hozzászólás Aktív témák
-
s200
tag
ez már bocsánat, de a rendszergazdát minősíti.
Ez így igaz.
Dolgozom rajta, de hát vannak hiányosságaim.
Örököltem egy hálót, ahol annak idején Novell-ből konvertáltak Windows Server környezetbe, aztán azt bütykölték tovább. Tiszta lapról kellene indulni, csakhogy túl nagy falat a napi üzemeltetés mellett. A "beszállító" informatikus cég sem vállalkozik rá, én meg egyedül vagyok.U.I.:
"temporary internet files": volt itt olyan user, aki panaszkodott a böngészés lassúságára.
Kiderült, hogy az explorere temp könyvtára egy másik user gépére volt irányítva.
És ez csak a jéghegy csúcsa. -
s200
tag
Keress ebben nekem lécci ilyesmit.
De a melóhelyemen is komoly probléma: régebbi masinák, domain-ben. Amíg lejön némelyik hízott profil, megőszül a user. Tehát altatnák inkább a gépeket, de a legtöbb akkor is csörög-zörög tovább.U.I.:
Ja, és a hálózatot sem tudja minden gép összeszedni amikor felébred.
Tapasztalatom szerint a hordozható gépek esetében már teljesen jól működik a dolog pár éve, de az asztali gépekkel még nem tökéletes.
Persze a user error laptopnál is előfordul, a kedves felhasználók nincsenek tisztában a dolgokkal. Láttam már alvó gépben RAM és HDD cserét. -
s200
tag
válasz
parandroid #13 üzenetére
És az asztali gépeden milyen szintű/mélységű a suspend?
Mert van, hogy olyan a konfig, hogy állítgathatsz bármit, nem kapcsol ki a táp és/vagy pörög vmelyik másik venti.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI X370 R5 2600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 970 4GB Zalman Z9 Neo FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- Fanatec v3 pedál damper KIT-tel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Rampage Shiva Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3357
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest