- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedAnt
aktív tag
Szerintem nincs sok értelme az ilyen javascript és css benchmarkoknak. Nagyon egy dologra hegyezik ki a dolgot, pedig egy böngésző sebessége és használhatósága sokkal összetettebb. Hiába raytrace-el az opera 3-szor gyorsabban javascripttel, ha közben a google docs-ot nem tudom használni vele. Szóval erősen függ a sebesség attól, hogy mit akarunk megnézni. A PH!-t például sokkal gyorsabban betölti nekem az opera, de van amit meg egyáltalán nem, vagy akadozva. Az pl. rejtély, miért csinálja rendszeresen (most 9.5-öm van, de korábban is volt), hogy be akarok tölteni egy oldalt, és nem történik semmi, nem is tölt. Aztán ha rányomok még egy entert a címsorra, akkor egy pillanat alatt bejön az oldal. Vagy sokszor nem tölt le elsőre képeket, csak vár, más böngésző meg egyből lehoz mindent... A flash animációk meg rendszeresen átalakulnak szürke téglalappá linux alatt.
Persze emberi dolog, hogy szeretjük úgy gondolni, hogy amit használunk, az mindenben a legjobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged