- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
amúgy annyira vicces hogy egy autós forumon a hírhez tatrtozó kommentekben jópáran tudták a tutit, az igazi okot,persze ezek története valahogy mégsem egyezett

készült is erre egy fricska bemásolom mert szét szakadtam a röhögéstől..."Én a ferrari vén fószer tulajának a reumatológusa vagyok, éppen mentem az öreghez, hogy injekciót adjak be, mert a fia halála óta nem szívesen megy emberek közé... Egyébként a fiát is ismertem kisgyerek kora óta, szinte a család orvosa vagyok. Kicsit forrófejű volt a srác, mondtam is az apjának, hogy a kamion nem ferrari, kilinccsel előre nem lehet kanyarodni a tartálykocsival.
Szóval ép kanyarodok be az utcába, mikor látom, hogy ég egy autó, még nem láttam, hogy melyik, már közelebb sem tudtam menni, mert jöttek a tűzoltók és félreálltam.
A tüzet hamar eloltották, közben az utcán összegyűlt tömeghez értem, ott volt egy idősebb nő, aki a tűz keletkezésekor épp kint volt az utcán, ő mondta, hogy hallott a kocsi felől zajokat, mint amikor nem indul a mosógépe, pont olyat hallott, nemsokkal utána meg égett műanyagszagot érzett. Mikor füstölni látta az autót, visszasietett a házba, hogy hívja a tűzoltókat, de lemerült a mobiltelefonja, mire megtalálta a töltőt és megkereste a fia által a noteszépe beírt pin-kódot, már valaki más értesítette a lánglovagokat.
Így aztán az aznap esti gyógykezelés elmaradt, másnap mentem megint, akkor már nem volt annyira felzaklatva az öreg.
Ő is egyből gyújtogatásra gondolt, mesélte nekem másnap, de nem tud semmit amiért lenne rosszakarója, vagy esetleg a fiának lett volna.
Még 5 nap kellett volna hogy kész legyen a garázs, az egyik kőműves felesége szült a héten és ezért csúsznak pár napot a befejezéssel.
Szomorú történet, és minden ilyen tragédia mögött igazi emberi tragédiák is megbújnak, ha picit mögé látunk a dolgoknak, mindjárt más színben tűnnek fel az események, még az idegenkezűség nélkül spontán ferrarikiégések is!" -
Ace owner
addikt
Megint eladó amúgy

-
plaszy
őstag
-
plaszy
őstag
-
zord01
senior tag
A mi házunk előtt nem szokott Ferrari parkolni, de (hogy a k. annyát) egyszer felrobbant egy S Merci (no nem magától, hanem az alá pakolt C4-től) pont a kapunk előtt, nem kevés anyagi kárt okozva nekünk (3 szobán nézett arra, a hozzá tartozó ablakokkal, az üvegesek nagy örömére). Azon kívül, hogy a karomba állt egy üvegszilánk, nem volt komoly bajom (mondjuk az utca túl oldalán sétáló embert falhoz vágta a lökéshullám, de "csak" agyrázkódása lett. Ennél nagyobb baja senkinek sem lett hálisten).
Ami a lénye a cikk kapcsán. Ezek után volt szerencsém végig nézni egy üzemanyag tartály "robbanást". Pukkant egyet, szétfröcskölt a benzin, és égett még jobban, mint korábban a kocsi. Semmi Hollywoodi atomrobbanás. Bár jól tetted, hogy arrébb álltál a kocsival, mert a merci mögött álló Volkswagen kisbusz kiégett...
-
plaszy
őstag
-
dobobazsy
őstag
ez amúgy mikor is volt?
ha volna egy 1-es golfom és az leégne már megszakadna a szívem
nemhogy egy ferrari 
-
plaszy
őstag
Azta mindenit, döbbenten olvasom a cikket, elég rázós este lehetett.
-
Earl_Muttley
őstag
Na a tulajt nem irigylem, kár ezért a szép járgányért.

De egy ilyen autót akkor se így kell tárolni, ez viszont tény.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
Szelley
senior tag
Magyar mentalitás...veszek BMW-t, Mercit, Audit, (stb.) na de nem az olcsóbb árszegmensből... aztán had álljon kint télen-nyáron az utca szélén mert garázsra már nem futott

-
littlelion21
addikt
-
Picike8
aktív tag
Apámékkal szemben tavaly a tüzéptelep gyulladt ki. Kicsit megijedtel, amikor látták, hogy olyan világos van, mint nappal. 20-30 méteres lángok voltak, de nekik csak a hátsó ablaktörlő olvadt rá az üvegre. Szerencsém volt, hogy nem náluk voltam.
-
Lenry
félisten
azért felétek is pörög az élet

-
Bog
HÁZIGAZDA
Károly még megvan ugyan, de eladósorban. Ifj. Károly kicsit konzervatívabb jellegű gépkocsi.
-
Depiboy
tag
-
Ronso17
újonc
-
Ronso17
újonc
Igaz, hogy az autó parkoló helyzetben némileg árnyékos helyen csak úgy lángra kapjon.
Viszont ez egyre többször fordul elő ennél a márkánál, a legújabb szériájából az FF-ből már három is leéget Európában : http://automotor.hu/hirek/elegett-a-harmadik-ferrari-ff-is-444642http://automotor.hu/hirek/elegett-a-harmadik-ferrari-ff-is-444642Én még arra lennék kíváncsi, hogy a biztosítója mit reagál majd.
-
danih
veterán
-
GabN73
addikt
-
Ronso17
újonc
-
Depiboy
tag
ki is posztoltam a saját Facebook Oldalamra, Street Customs Hungary!
egyébként elég érdekesnek találom hogy egy ferrari "magától" kigyullad
-
danih
veterán
Javítható?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lauda
titán
Szerintem ez 90% biztositasi csalas. Senki sem tarol utcan honapokig egy ferrarit, szerintem egy napig sem. Arra szamitottak gondolom, hogy majd ellopjak, de mivel ez nem tortent meg, jott a b-terv.
-
szentkuti11
addikt
Ha jól tudom, már lecserélte Károlyt.
-
Mister_X
nagyúr
Ez milyen fajta Ferrari volt?
-
Shadows
senior tag
Azon csodálkozom, hogy a mellette levő fa nem kapott lángra.... ám ha valakinek ilyen autója van, tuti van casco...vagy bármiféle biztosítás!

Ám a következő post akár lehetne: Ferrári a MÉH-be

-
Winner_hun
félisten
levonáls - levonulás akart lenni?
Karcsika akkor szerencsésen megúszta.
-
törölt tag
Kíváncsi lennék a tulaj milyen fejet fog vágni, amikor megtudja.

-
GabN73
addikt
sniff sniff, szegény Ferka, szegény Te, szegény Passat

-
Thunderzolee
veterán
A Passatról, meg az elolvadt lámpákról nem raksz fel képet?
Borzalmas katasztrófaturista lehetek, mi?

Am köszi a leírást, nem mindennapi, az biztos.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- TP-Link TL-WN725N USB Wifi vevő (7db van)
- Apple iPhone 17 Pro, 256Gb, kék
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Macbook Pro 14" M1 Pro 2021 - 10 GPU, 14 CPU, 16 GB / 1 TERA - garancia (112)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás - 8/256GB, touchbar - 37 ciklus, garancia (106)
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Space Gray -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5236, 100% AKKSI
- Apple iPhone 16 128 GB Ultramarine 96% Akkumulátor 2026.07.10-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- LG UltraGear 24GS60F-B IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

nemhogy egy ferrari 

))))))))))))))
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)