Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Én elég hülyén néznék ki ha borotválnám, lenne egy csupasz folt a mellkasomon
Viszont érdekes ez a szúrás, viszketés, stb témakör, mivel intimebb helyeken borotválom, de nekem egyáltalán nem zavar mikor nő vissza
Pedig mindenkitől hallottam hogy húú milyen rossz lesz, meg húú hogy fog zavarni, aztán semmi.Mondjuk én személy szerint ha tehetném a nagy részétől megszabadulnék, kinézetben nem zavar, de tisztálkodás terén a csupaszság előnyösebb, illetve nyáron se egy kellemes dolog mikor az ember megizzad. De ebbe max. úgy mennék bele, ha végleges lenne, mert ahhoz lusta lennék, hogy rendszeresen csináljam (főleg, hogy elég erős nálam, így gyak hetente kéne). Tudom lézeres szőrtelenítés, de ekkora felületen az horror áron van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- További aktív témák...
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic V2 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad T14s Gen4 14" FHD+ IPS i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ Intel LGA 1700 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Viszont érdekes ez a szúrás, viszketés, stb témakör, mivel intimebb helyeken borotválom, de nekem egyáltalán nem zavar mikor nő vissza
Pedig mindenkitől hallottam hogy húú milyen rossz lesz, meg húú hogy fog zavarni, aztán semmi.