Hirdetés
- Jack Hunter: Aqua webáruház, soha többet.
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsennifer
csendes tag
Az nem a Win7 hibája, ha a hp olyan fos gépeket gyárt, amiket nem ismer fel. A pasim meg az Ubuntut szokta szidni, mert képzeld, azzal is van rengeteg szívás! Szóval tarts kordában magad pingvinrajongó, mert küldöm a Chivavám oszt lerendez!

-
mrlt
tag
Tegyél akkor XP-t, az nem foglal annyit, 5gb-on is el van. Amúgy meg nem hiszem el hogy ne legyen egy ugyan azt tudó flash program linuxra is. Kell hogy legyen. Esetleg WINE-al sem megy? vagy WM-ből, de XP-vel. De arról tényleg nem a windows tehet hogy ha nem írtak linuxra sp flash tool-t. Szerintem alaposan túrd fel az XDA-t hátha találsz valamit.
Thunderzolee: Ott már gondok vannak...

-
-
Miért lenne ez szőrszálhasogatás? Csak leírtam (tényszerűen), h mi nem tetszik a win7 telepítése (és 2 dolog a használata) közben. Marhára utálom szegény rendszert, de kikérem magamnak ezt a szőrös dolgot

És igazad van, kevésnek bizonyult a 10 Gb. Át kellett mozgassam / méretezzem az ssd-t. Egy ALAP rendszer + driver-ek nem féltek el 10 Gb-on!!! Pedig nekem egy - azaz 1 db - program miatt kell az egész rendszer. No comment...
Thunderzolee: Persze tudom jól, nem is kérdések voltak
Vagyis de. Az égiekhez szóltam, hátha meghallja fent valaki ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
mrlt
tag
Ne haragudj, de ilyen szőrszálhasogató windows fikázást már rég olvastam.
Fut rajta programod? Fut. Akkor meg?
Szerintem inkább pont a linuxod egy sz@r amin nem megy az az 1(!) darab program amiért másik oprendszerre kényszerülsz.
Fel kel tenni a drivereket húú, jó esetben fél évente egyszer ha újrarakod, hát beleszakadsz gondolom abba a félórába. 10gb meg kicsit kevés neki, dehát egy förmedvénynek több nem jár.
Majd írok Mr. Ballmernek hogy a következő win7 frissítésben legyen KDE meg Xfce...
Félreértés ne essék nem vagyok linux gyűlölő, de két oprendszer összehasonlításánál nem illene az egyik erényeit, a másik hibáiként bemutatni. -
A mozzanatokról:
Ez nem csak Win7 specifikus jelenség, Windowsban aktívvá kell tenni előtte, h használhassuk.
Az alatta levő ablakot is azért nem lehet mozgatni, mert van "felette" egy aktív párbeszéd-ablak.De hát ezeket tudod te is, gondolom csak költői a kérdésed.

Egyébként igazad van, amiket leírtál jogosak, de hát nem is ezek miatt szeretjük a Windowst <-- már ha lehet így kifejezni.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen házat vegyek?
- Flint 2 OFF topik
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- Byski Áramláskijelző.
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)