- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- CsST: Mi az az instant túra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lsebestyen
addikt
meg én mert, vasárnap már nem is volt!!!
-
Thome
veterán
Na, nálunk nem volt gond, azóta lehet moddoltak a dolgon. Mindenhova bejutottunk, party arénába is simán, nem volt nyomorgás. Pedig volt John Dählback, Julia Carpenter, Laserkraft 3D. A Pendulum után is simán lehetett közlekedni, csütörtök után valószínűleg javítottak a helyzeten, mivel pénteken sem volt gond, cimbi mondta.
-
Bocaa
senior tag
válasz
lsebestyen #10 üzenetére
dubfx-en gondolkoztam de a csütörtökömet úgy elb*ták ,h márcsak azért sem mert profit lenne nekik ha megyek de következő dubfx bulin ottleszek!
-
Bocaa
senior tag
válasz
lsebestyen #8 üzenetére
öltözz melegen a party arénába ha bejutottál akkor nem ajánlatos kimenni.
mindenhol sor várható hát mást nemtudok mondani -
Bocaa
senior tag
válasz
lsebestyen #6 üzenetére
vasárnap nemhiszem ,h sokan lesznek és dub fx-re énis akartam menni de a csütörtökkel elvették a kedvem tőle
-
Bocaa
senior tag
válasz
lsebestyen #1 üzenetére
hát állítólag péntek,szombat,vasárnapra kevesebb jegyet adtak el talán nemlesz akkora tömeg de ezt senki se tudja még előre. annyi biztos 10 óra előtt bekell érni a party arénába szerintem és onnan sehova nem szabad menni. Ja amúgy az ki is maradt az írásból ,h minden meleg helyet ahova belehet ülni éjfél után bezárnak.... és a kajáldák is max 3 ig vannak nyitva...
a fesztiválkártya meg egy hasznos dolog. -
törölt tag
válasz
lsebestyen #3 üzenetére
Nem tapasztalatból mondom, mivel mikor megláttam, hogy paypass rendszer, készpénzmentes fesztivál, akkor mondom ennyi... Egy alkalommal használom úgyis 10 év alatt, de igényeljem meg... Világos.
-
törölt tag
A szervezést is tanulniuk kellene, de ami nagyon 'ssza a csőröm, hogy készpénzzel nem lehet fizetni semmiért, csak fesztiválkártyával...
Ez bevett szokás ilyen helyeken? Nem járok/nék túl sokat bulájzani...
-
lsebestyen
addikt
akkor nem érdemes kimenni? én gondolkodtam hogy kimegyek szerdán, de hát ha így áll a dolog..:/
köszi az infót!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Talán azzal kéne kezdenem ,hogy alapból egy nagyon jó ötlet rossz kivitelezéssel az egész. Erre rátett egy lapáttal ,h...
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Tőzsde és gazdaság
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest