- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Hatvan9
senior tag
Így útólag is köszönöm, ez hasznos!
-
Doky586
félisten
Ez ahogy az eredeti cikk írja Win7-es verzió.
A Win10 verziója egyszerűbb és csak egy .bat file: [link]
-
Palesztin994
aktív tag
Mivel a gpedit nem jött be, hogy a defendert kikapcsoljam, ezért a regisztrációs bejegyzéssel kapcsoltam ki, ha valakit érdekel. Turn off Windows Defender.reg a fájl neve, elvileg sok helyről letölthető, bár elég nehézkesen találtam meg.
-
Palesztin994
aktív tag
Nekem ezt csinálja, ha ezeket megcsinálom...

MI a baj vajon???http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=928gpedit.jpg
-
Palesztin994
aktív tag
Nekem a telepítés után sincs ott (syswow64ben) a gpedit.msc, így nem tudom onnan átmásolni.
-
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
-
cozmo
őstag
-
bobalazs
nagyúr
-
cozmo
őstag
-
bobalazs
nagyúr
-
cozmo
őstag
Ha manuálisan rányomok a frissítés keresésre, nekem sem áll meg a folyamat letöltés előtt. Viszont a reghack óta olyan meglepetés nem volt hogy magától frissített és indítsam újra.
Amikor nem kerestem a "bajt" (kattintottam frissítés keresésre) csak beléptem a fogaskerék alá a WU fülre ott sorakoztak a frissítések LETÖLTÉSRE VÁRAKOZVÁN és én nyomhattam meg a letöltés gombot nem "Bill a geci"
-
bobalazs
nagyúr
-
cozmo
őstag
-
bobalazs
nagyúr
-
cozmo
őstag
-
bobalazs
nagyúr
-
Cifu
félisten
Yupp, én is kipróbálom, mert az idegesít a legjobban, hogy itt a munkahelyen a Win10 gépeken nem sikerült teljesen kiiktatnom. Nem egy öröm, ha két-három napos számításoknál egyszer csak közli a Win-nyomorék, hogy ő most frissít és újraindul. A gyári alaphangos kezelőpultban pedig 8 óránál hosszam "békeidőt" nem lehet beállítani.
Igen, tudom, hogy domain / AD megoldással lehetne megoldást nyújtani, de most csak ezért üzemeljen be az ember egy Windows szervert?

-
bobalazs
nagyúr
-
Cifu
félisten
Köszi, ez hasznos dolog!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
- AKCIÓ! Motorola Sound Flow XT2549-1 hangszóró hibátlan működéssel
- AKCIÓ!!! SÁRGA! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - CITRUS AJÁNDÉKKAL!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Akció! Csere-Beszámítás! Gari: 2028.12.01 - MSI Thin Gamer notebook! R7 7735HS /RTX 4060 /16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest