- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
1 - MX Linux (++)
2 - Manjaro (=)
3 - Linux Mint (-2)
4 - elementary OS (+3)
5 - Ubuntu (-1)
6 - Debian (-3)
7 - Solus (-1)
8 - Fedora (=)
9 - openSUSE (=)
14 - CentOS (-1)
16 - Arch Linux (-2)
22 - Mageia (+2)
31 - Slackware (=)
45 - Gentoo (-6)Múlt évben picit informatívabb volt a DW lista mozgolódás, nem mintha sokat jelentene, valóban így van. Az MX fordított állása sem igazán meglepő, bár sokan ezeken a felületeken nincsenek is jelen. Túl sok embert azzal sem fogott meg, amit az MX-es blogban olvashattunk, hogy systemd-mentes disztró. Hasznos a blog mindenképp, mert gondolom sokan nem is látogatják ezeket a szondázott felületeket. Azt gondoltam az eOS-t kevesen használják szintén, de ezek szerint mégse.
-
törölt tag
DW népszerűség. Csak próbaképpen a "Last 7days" lista 4. helyén 1785 ponttal:
Garuda (Arch based, Made in India). Egyetlen kiadási dátum: 2020.08.31.
A világ azt sem tudja kik ezek.
Ott van a bejelentések között a fő oldalon.
Rákattintanak, elolvassák. Esetleg letöltik, kipróbálják.
Ez nem népszerűség és nem elterjedtség.Én használom az MX-et, de kizártnak tartom. Hogy a jó ideje a lista elején lévő pozíciója az elterjedtségét mutatná. Ráadásul annyi különbséggel a Manjaro vagy a mögöttük lévők pontjaival. Tendenciózusan szinte a duplája felé mutat a pontajaik száma, mint az aktuális második helyezetté.
Ettől meg lényegesen többen használnak Manjarot, Linux Mintet, Ubuntut, stb...... .
Hír is elvétve jelenik meg róluk (MX), az sem indokolja a sok pontot. Ámbár ez a lista is a főoldalon van és ha ott kattintanak az is számít.
Anno amikor rátaláltam, pont sehol nem, voltak (MX15 kiadás). Megtetszett, nézegettem egy ideig. Aztán rendszeresen kezdtem használni, majd bejött mellé még az Arch is. -
A DistroWatch az a rajongók játszótere – ott a kedvencek megkapják a magas pontszámot, a többi pedig szépen csúszik lefelé... vagyis az egész nem sokat ér. De flémelni lehet vele, ahogy korábban írtátok
-
-
-
törölt tag
Flame gyanús topik.
-
Android
?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ismét eltelt egy év a legutolsó Linux disztró népszerűség felmérésem óta (link). Ha emlékszünk még, a felmérés oka az...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest