Új hozzászólás Aktív témák

• GabN73

addikt

Hmm, az élet értelme... Sose lesz elfogadható válasz rá. :)

Szerintem ess neki egy pár pszichológiai könyvnek, esetleg szcientológista könyveknek, sokkal könnyebben magára talál az ember. :K

Én egy átlagos családban élek. Szerencsére nem egyik napról a másikra élünk, de azért mi sem engedünk meg magunknak mindent. Mondjuk ez is 18 év kemény munkájába fájt. Egy régi Suzukink van, meg lesz is egy darabig, pedig lehetne szebb, jobb is. És akkor mi van? :)
    Látom a sok "gazdag" kölyköt, hogy iskolába apuci megvettenekem Béjemvével jár (bocs BMW-sek :) ), de parkolni se tud, a vezetésről meg a közlekedésről pedig végképp fogalma sincs. Ja, hogy közben meg eladó a ház, mert viszi a bank? Az kit izgat, de a 2 kocsi, meg az ilyen "luxus" (ma már szerintem ezek nem a luxus kategóriához sorolhatóak [itthon még biztosan]) dolgok megvannak...
    Ja, hogy ez szép és jó kívülről? Hát ez van, a látszat néha csal. Persze, vannak tényleg gazdag emberek, és ezek közt is, akik tisztességesen szereztek vagyont.

Ez van, ilyen a világ, jó helyre kell születni :)

Én pl szívem szerint elhúznék a picsába, valahová messze egy buddha vagy egy krisna kis közösségbe ... :))

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés