Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thusor
őstag
A cikk írójától kérdezném, hogy a teszt-konfigban egy micro atx alaplap volt? Mert én egy micro atx-es házba és micro atx-es alaplaphoz szeretném ezt a Blue orb 2-őt használni. Illetve ezt a procihűtőt Intel Pentium Dual-core és Core 2 Duo procikkal is lehet használni, végül is azok is Intel 775-ös lapkakészlet....de a gyártó honlapján nem találtam a támogatottak között.
-
domi007
őstag
Hiába, no igazad van: a Thermaltake hűtők a legjobbak!
Nálam Big Typhoon nyomja a levegőt, irgalmatlan a csend
DOMy
-
-
misirulez
senior tag
Szia!
Felülről a második kép: Milyen billentyűzeted van? -
törölt tag
válasz
moongoose
üzenetére
hát... a 19 fok nyilván vicc, az 50 fok lesz a reális. A 49 és az 51 fok különbsége csak azért van, mert éppen más fázisban kérdezi le a két program a digitális szenzort, de az lesz a helyes érték.
Nos, vagy teljesen zárt a házad, és onnan nem tud kijutni a meleg, vagy a processzor felülete és a hűtő alja között van iszonyatos hőtehetetlenség. Homorú a proci kupakja, nagyon rossz a hűtőzsír, stb, mert egy mag máshogy nem tud ennyit fűteni.
-
törölt tag
48 fok idle? Teljesen komolyan: valami nem stimmel. Legalább 10 fokkal nem stimmel. Hát nálam az E6750 3,6GHz-en ad szűk 40 fokot idle-ben, pedig 1,45V-ot kap...
-
Picco
addikt
válasz
moongoose
üzenetére
nekem 3700+ 2200@3000 no itt vettem meg a blue orb-ot, 25° volt 20 fokos szobaban, asztalra kirakva, utana bekapcsoltam a CnQ-t jol leszabalyozta a ventit es asszem valami 30° volt, pedig feszt is kapott rendesen.
mod:most vizhutesem van, esetleg ha valakinek kell Blue Orb II (volt ra egy jelentkezo, megkerdezem h aktualis e meg neki) akkor elado lesz.
-
Hogy milyen a hőfok arra nem tudok pontos választ adni,mivel sem az alaplapi sem a windows-os mérőnek nem hiszek.
Arra voltam kíváncsi hogy mekkora a két hűtő teljesítménye között a különbség.
Tegnap bekapcsoláskor a bios szerint 17 C' volt a proci. LOL
21 fokos szobában?
Win felállása után kb 25 sec...
Már core temppel 48...
Nahh itt feladtam.
Valahol a kettő között lehet a reális érték.
Ha dobnál egy coretempes képet akkor okosabb lennék ez ügyben.
thx. -
DroneZ
aktív tag
nekem a régi 478-as izomprescotton még mindig ez teljesít szolgálatot már-már lassan 4 éve. néha kicsi takarítás de egyébként teljesen igénytelen, még a venti is az eredeti van rajta. nem hangos, nem nyüszög-csüszög, nem zörög. mivel netes gépnek használom ezért fontos a csend is de vizet minek egy ilyen konfigra, tehát maradt a levegő. thermaltake belopta magát a szívembe a zalmannal együtt

-
Picco
addikt
UP mert nekem is van 1 ilyen, amikor eloszor meglattam a Thermaltake oldalan akkor mar tudtam: nekem ilyen kell!

egyedul annyiban okozott nekem csalodast h eleg gyengen latszik a led, foleg ha le van szabalyozva

amugy gyanusan melegnek tunik nekem az a proci, melegebb idle-ben mint az enyem 3100-ra huzva

no offense: tuti jol tetted ra?

-
kavicssli
addikt
Látom hogy elég nagy ez batár!
a kérdésem az lenne akinek a tápja felül van annak is simán elfér a hűtő!? -
Jofi81
őstag
Régen én is ilyet akartam venni. Még mindig nagyon tetszik!
Aztán ez lett belőle:
-
Skizz
addikt
Fura, így képernyőn látni a kicsikémet.
Nemrég még a Core2 feszeit kergette. De jó kezekben lesz nálad, úgy látom.
Jó kis írás, grat hozzá.
Hűtőt pedig használd egészséggel.
-
-
I-S-T-I
tag
grat jó kis teszt!
de azért a terhelt hőfokokat is megnézhetted volna!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Újévi fogadalmaink megtartásában segítene az új Amazfit Active Max
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anyagi helyzetek és életutak
- Sweet.tv - internetes TV
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- További aktív témák...
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 Pro 128 GB 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

annyira nagyon nem zavar a fogyasztása, mivel elenyésző a másik konfiggal szemben 
Én pont ezzel a kékséggel hűtöttem a DFIben az X2-t!

Aztán ez lett belőle:
de azért a terhelt hőfokokat is megnézhetted volna!