- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Psych0
őstag
Nem azt mondtam, hogy szar gazdasági szakemberek lesznek(lesznek annyira jók, mint ahogy a világgazdaság most kinéz...), hanem, hogy simán lehet látni egy csoportról, hogy mérnök lesz vagy valami GTK-szakember. Mert te azt mondtad, hogy vannak rosszabb alfahímek a világon, én meg az iskolát vettem alapul, ahol, ha 100 mérnökre jut 1 douchebag, akkor 100 menedzserre jut 25.
Még egyszer mondom, nem érdekel mit tanulnak, amitől jó szakemberek lesznek(amúgy minden mérnök tantervének 10%-a ilyen GTK bullshit, ami alapján nem véletlen nézzük le a tantervüket), biztos jobb dumájuk van, menőbb főnökök lesznek, szuper prezentációkat nyomnak le és ettől jók, amikor egy mérnök sokszor introvertált, általában nem divatos, és nem brillírozik a prezentációkban, de tud alkotni, és ez a nézetbeli különbség oka. Sehol sem látsz orvosi képzést, bölcsész mellett mert nem illik össze, de kb. most ez van a BME-n is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 27% - LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240 Hz / FreeSync / G-Sync
- GEN5!!! 14/12GB/s 2TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest