Hirdetés
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Szólánc.
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
-
LOGOUT
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
Misi1979 #8322 üzenetére
Most a Passporton a rendszert lefrissítettem a FB kliens maradt, minden tökéletesen megy HUB-ban mint március előtt. Mondjuk engem a FB sem izgat annyira.
Fontos appok úgy látom mennek BB10-en vagy lehet alternatívát találni. Playstore és a többi áruház 99,99%-a kacat.
Sokan mondják hogy halott rendszer az appok miatt, nos ez nem igaz mert szinte minden fontos alkalmazás megy. Ugyanakkor az sem igaz hogy kompromisszummentes mert nem megy minden app, utánajárást, tákolást jelent egyes alkalmazásokat működésbe hozni.Ha az iPhone elnyomta a PP-od és fiókba került nyilvánvalóan azt jelenti hogy az iPhone megfelelőbb számodra. Persze ezt 2-3 használat után mondanám biztosra. Új készülék nyűgjeivel egy ideig megbocsátóbb az ember a réginek meg már a pofája sem tetszik ilyenkor.
-
válasz
Misi1979 #8166 üzenetére
Hamarosan design week. Meg merem kockáztatni, hogy egy magyar tervező pikk-pakk megcsinálja percek alatt.
Meg is kérdezem két kedvencemet, mennyiért csinálnának egyet nekem.
Az echte bőr Blackberry tokrol a múltkor persze kiderült, hogy papírral kitömött műanyag volt.
Akkor inkább bőrt kérek!
Jó lenne egy övtok. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 128GB midnight blue kártyafüggetlen 94% akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 14 128GB FEKETE MAKULÁTLAN ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- SAMSUNG GALAXY S24 Plus 512GB/12GB Cobaltz Violet szinben, garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest