Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Ivqkzy-: Eddig
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
BlackBerry Passport téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SlayerSub
tag
Sajnos nem elírás, nagyjából képben vagyok, és tudom hogy most jött ki egy frissités 10.3.3, ezért énis furának tartom hogy ez van rajta. Nem akartam ráheggeszteni OS-t, gondoltam volna hogy automatikusan feldobja a lehetőségét a frissitésnek ha official kijön egy frissebb OS. Ez amugy miért nincs igy?
Na mindegy, tudna valaki linkelne egy jó oldalt hogy kell csinálni ezt az autoloaders dolgot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Témaindító cikk
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged