Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Yézi: Blekk Frájdéj
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Ennyi erővel télen a kabátot se vedd le, de ki se gombold. Sőt, láthatósági mellény is legyen még a kabáton pluszban, mert akármikor ki kell ugranod a fülkéből.
8 órán át nyomjad a gázt (bár van tempomat a legtöbben) zárt cipőben egy üvegkalitkában? Nekem néhány mozdonyvezető van a kezem alatt és én is vezettem meg ültem/álltam pár órát vezetőálláson nyáron. Klíma ide vagy oda, ha rád süt a nap, meleged van. Nem picit. Ha már csak egy zárt lábbelitől meg tudsz szabadulni, már sokat jelent.
Havert megállították évekkel ez előtt Suzuki Marauderrel, hogy ne papucsban. Azt megértem, mert leteszed a lábad a motorról minden megállásnál és botlásveszélyes. De autóban, kamionban ez már nem állja meg a helyét.
Amit kiollóztál, akár egy lúdtalpbetét reklámszövegének részlete is lehetne. Le van írva valahol, de nem szabály, nem kötelező, csak egy ajánlás. És gyanítom nem is ortopéd orvos támasztotta azt alá, bár laikus szemmel érthető az intelem.Megint elkaptunk valami fonalat és rossz felé húzzuk. Szerintem. Egyszer rendbe kellene tenni azt, hogy akik milliókat, milliárdokat lopnak, kapják meg a büntetésüket és a vagyonuk kerüljön vissza eredeti helyére. Akik jogsi nélkül vezetnek, akiknek nincs műszakijuk (mert amúgy sem kapnának), kerüljenek ki közforgalomból. A bandában késsel hadakozó nyomik legyenek rendbe téve, bekussoltatva. Az orvosoknál ne csak az kapjon ellátást aki sosem dolgozott, de családdal megy be vagy villant lóvét, hanem az is akitől rendszeresen vonják a tb-t, ezért nincs plusz pénze villantani. Annyi minden sokkal fontosabb dolog lenne ennél, de sokkal egyszerűbb baszogatni a dolgozó embereket, mint előkeríteni a léhűtő semmirekellők pénzforrását.
Na mindegy. Hagyjuk is, mert politikai és hovatartozási kérdések boncolgatásához vezetne, annak meg nem itt a helye. Pedig csak annyit akarnék jelezni, hogy sokkal nagyobb dolgokat kellene egyszer rendbe rakni, és ha az kész, akkor foglalkozni csip-csup ügyekkel.
Ne vedd magadra, nem ellened szól, hanem az oktalan beleokoskodás ellen vagyok a szervek részéről.
Új hozzászólás Aktív témák
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Windows 11
- Milyen robotporszívót vegyek karácsonyra? (2025)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen házat vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nikon DSLR topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 650W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest