Új hozzászólás Aktív témák

• hackeeeee

Jómunkásember

válasz Gyuri27 #65 üzenetére

Sőt, láttam meg raktam össze kettőt is :K Meg simogattam Am3-as procit, hátha fog dorombolni ! Omfg.... :Y :W Most te mit gondolsz, azt hogy mindenki napi szinten 10 gépet összerak, vagymi? Nem mindenki dolgozik, mozog olyan helyen, hogy ezt tegye, meg nincs is annyi pénze, hogy minden új platformkor váltson. Mi a faxé kell itt vitatkozni hogy melyik a jobb? Veszel amit akarsz és örülsz neki mint majom a .... azt kész..

Nha jóvan én ráhagyom legyél okos. És magyarázd meg mindenkinek, hogy hülye mert ugyanabban az árban hülyék, hogy Intel-t vesznek... :) Én kinőttem ezt már, megtanultam ugyanezt az ATI-NV okoskodásban, hogy aki megszokta az egyiket, annak bármit mondhatsz, az úgyse veszi meg a másikat. Nekem pl. tehetnél 3482397423 érvet az NV mellett, nem vennék NV vga-t. Én nem azt mondom, hogy nem vennék AMD-t, de komplett platformváltást tennék, ugyan abban az árban már lehet Intel-t vennék, mert már megszoktam.

Több érvet te sem tudsz az AMD mellett, csak annyit, hogy ugyan abban az árban van, vagy max olyasmi fícsört amit a büdös életbe nem használsz ki.

Számomra az egyetlen pozítiv az AMD terén az integrált VGA-k a lapon.. És kb kifujt..

Nha részemről én befejeztem..

@lizakattila: Sry....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés