- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sőt, láttam meg raktam össze kettőt is
Meg simogattam Am3-as procit, hátha fog dorombolni ! Omfg....
Most te mit gondolsz, azt hogy mindenki napi szinten 10 gépet összerak, vagymi? Nem mindenki dolgozik, mozog olyan helyen, hogy ezt tegye, meg nincs is annyi pénze, hogy minden új platformkor váltson. Mi a faxé kell itt vitatkozni hogy melyik a jobb? Veszel amit akarsz és örülsz neki mint majom a .... azt kész..
Nha jóvan én ráhagyom legyél okos. És magyarázd meg mindenkinek, hogy hülye mert ugyanabban az árban hülyék, hogy Intel-t vesznek...
Én kinőttem ezt már, megtanultam ugyanezt az ATI-NV okoskodásban, hogy aki megszokta az egyiket, annak bármit mondhatsz, az úgyse veszi meg a másikat. Nekem pl. tehetnél 3482397423 érvet az NV mellett, nem vennék NV vga-t. Én nem azt mondom, hogy nem vennék AMD-t, de komplett platformváltást tennék, ugyan abban az árban már lehet Intel-t vennék, mert már megszoktam.
Több érvet te sem tudsz az AMD mellett, csak annyit, hogy ugyan abban az árban van, vagy max olyasmi fícsört amit a büdös életbe nem használsz ki.
Számomra az egyetlen pozítiv az AMD terén az integrált VGA-k a lapon.. És kb kifujt..
Nha részemről én befejeztem..
@lizakattila: Sry....
Új hozzászólás Aktív témák
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- Nintendo Switch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Classic / Xbox 360
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- TCL LCD és LED TV-k
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3083
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest