Hirdetés
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz
hackeeeee
üzenetére
Remek írás, köszönjük!

Osztom a véleményed, eddig én is a phenom II-t preferáltam, de az i3 eljövetelével, biztos hogy nem építenék amd konfigot.
1.3V-on kellemesen mennek 4.2-4.5 ghz-et, és ezek még ráadásul korai darabok, később jöhetnek még jobb példányok, és szerintem így már jócskán tuningolt phenom szinten vagyunk teljesítményben, de fogyasztásban viszont jóóóval alatta. És ne mondjátok, hogy ki nézi a fogyasztást, mert akármelyik topicot figyelem, szinte mindenhol fő szempont lett a fogyi. Ahova 2 mag kell bőven jobb az i3, ahova 4, húzva ott sem fog hiányt szenvedni a HT végett.
Ha most az ész érveket nézem, akkor nagyon jó kis ár/teljesítmény arányú rendszert lehet most i3-ból építeni.
Lényegében nem fűt, nem fogyaszt sokat, piszkosul gyors, és nem is drága.

Jah és a mag lekapcsolgatásról. Hát elég no comment dolog szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest