Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WesTM
őstag
válasz
hackeeeee #29 üzenetére
Remek írás, köszönjük!
Osztom a véleményed, eddig én is a phenom II-t preferáltam, de az i3 eljövetelével, biztos hogy nem építenék amd konfigot.
1.3V-on kellemesen mennek 4.2-4.5 ghz-et, és ezek még ráadásul korai darabok, később jöhetnek még jobb példányok, és szerintem így már jócskán tuningolt phenom szinten vagyunk teljesítményben, de fogyasztásban viszont jóóóval alatta. És ne mondjátok, hogy ki nézi a fogyasztást, mert akármelyik topicot figyelem, szinte mindenhol fő szempont lett a fogyi. Ahova 2 mag kell bőven jobb az i3, ahova 4, húzva ott sem fog hiányt szenvedni a HT végett.
Ha most az ész érveket nézem, akkor nagyon jó kis ár/teljesítmény arányú rendszert lehet most i3-ból építeni.
Lényegében nem fűt, nem fogyaszt sokat, piszkosul gyors, és nem is drága.
Jah és a mag lekapcsolgatásról. Hát elég no comment dolog szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- iPhone-t használók OFF topikja
- Robotporszívók
- Futás, futópályák
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3467, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3365, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest