Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Samus

addikt

LOGOUT blog

válasz volvoguy #2 üzenetére

Teljes mértékben egyet értek veled. Én 10/10-re értékelném, engem annyira, de annyira megfogott. Töltési idők hosszúak, de a S.T:A:L:K:E:R: ezt is übereli (2GB-s rendszerről beszélünk), úgyhogy végülis nekem nem tűnt hosszúnak annyira. Nemtudom, észrevetted-e, de két vége van a játéknak, attól fűggően, hogy mit csináltál a Little Sisterekkel (elvileg van egy hardmadik is, néztem ugyan a videoját, de egyezik az elsővel), én a legjobat értem el (mindenkit élve hagytam), és a video alatt is könny futott a szememben. Nálam ez a múlt év Játéka, egyértelműen. (Kedvencem a képességek közül a darázs és a fagyasztás volt, ezeknek nagyon bejött az animációjuk (ökölbe a kéz, majd hirtelen tűskék belőle, stb). Az ára jelenleg 7k, ez még mindig magas, de ez esetben azt mondom, megéri (a másik ami megéri az az Orange Box 12k-ért)!

• Geffry

aktív tag

válasz volvoguy #2 üzenetére

Jó írás lett, szerintem sokan egyet is értenek majd Veled, legalábis nekem hasonló a véleményem a játékról. Pláne a légkör tetszett... kicsit olyan, nem is tudom... valami a 20as-30as évekből kicsit megbolondítva modern elemekkel... de lehet hogy csak nekem tűnik így :) mindenesetre nagyon eltalálták!

Habár én a befelyezést nem ismerem mivel kis rendszerproblémám támadt és én gyarló nem gondoltam rá hogy a c-n vannak a mentések... (közel a végén tartottam) éshát a picit unalombafulladó játékmenet miatt nincs kedvem újra elkezdeni...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés