Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inarus
addikt
válasz
Lotusomega
üzenetére
"Zárójelben teszem hozzá, hogy Bada-ra már induláskor is full eu offline navi volt elérhető, igaz h nem ingyen,"
...és a hazai vásárló kitörölhette vele a sejhaját, mert megvenni bizony nem tudta."de még nincs egy éve hogy kijött a platform, de már idehaza is fizetős appstore van"
A WP7 még alig múlt fél éves. Ergo a te nézeted szerint nincs elkésve.
"sem az iphoneról(ha jól tudom)"
Rosszul tudod. -
Alexios
veterán
válasz
Lotusomega
üzenetére
A mango érkezéséig(egyesek szerint még előtte) elérhető lesz itthon a marketplace, ios-re is nagyon rég elérhető itthon, úgyhogy ezen a téren csak az android van lemaradva.
-
gaben88
őstag
válasz
Lotusomega
üzenetére
Mikor 1 éves lesz a WP7, addigra lesz hivatalos WP7 fizetős market is ahol vásárolhatsz majd!
Bár nekem már most is sikerült.A Mango érkezésével szerintem igen komolyan számolni kell majd a WP-vel!
Direkt nem írtam számot... 
#21: Dehogynem... Nézd csak vissza pl telefongurun az első pár iPhone 2G és 3G hszeket!

-
moonman
titán
válasz
Lotusomega
üzenetére
egy francokat volt revolutionary meg csúcstechnológia. szaros feature phone volt, az egyetlen újdonság a kezelőfelület volt, meg a taccs-mizéria. azóta el is avult szépen. érdekes, akkor valahogy senki nem huhogott, hogy félkészen, síkbután adták ki.
Android meg két évig konkrétan vicc kategória volt... bizonyos szempontok alapján még mindig az.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Bár nekem már most is sikerült.