Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Thunderzolee #30 üzenetére

A német határ túloldalán, Hollandiában pl 120 a megengedett, és olyan komolyan veszik, hogy a jaguárokkal, a 4.2 es audikkal is 120-al mennek. Igaz, hogy a 120-at általában főúton is tartják, ahol figyelni kell, mert vannak fix trafik.

Én azt figyeltem meg Németországban, hogy ha ki is jön eléd, tuti nem 100-el fog kivágni, hanem, ha kell 180-al. Azt is érdmes nézni, hogy ott van hozzá géppark. Aki nem siet annyira az el van középen, a kamionok meg szélen. Nincs két sáv közt olyan nagy sebesség különbség, könnyebb átsorolni, és vissza is.

A piroson átmenés akkor sem jó. Én itt Kecskemétből kiindulva tényleg nem tudok elképzelni olyan helyet, ahol átmernék menni egy orbitális piroson. Ezért olyan megdöbbentő.

A közlekedés rendészet, meg pénzbehajtás egyrészről, akinek nem tetszik fizet és vállalja a felelőséget. Folymatosan kapálóznak a szervek, mert egyre többen látják be, hogy az "ellenállás hasztalan" és inkább 15 percel később érnek oda valahova.

Amúgy mindegy. Nem gondolom, hogy sokkal kirívóbban vezetnél, mint a többiek itt, leszámítva azt a pár dolgot.

Új hozzászólás Aktív témák