- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Amikor reggek nem indul az autó, küzdelem az ólomszulfát ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
RexMaximus
senior tag
Réh ph-ztam és mivel összegyült elektronikai hulledéktól kell megszabadulnom, feljöttem
.
Egyben olvastagattam is ezt azt és megnéztem mi van a régi logoutos "blogokal" amiket követtem. Így jutottam vissza.
Kiváncsi voltam ki hova jutott el gerinc problemák terén is, amikor ebben szenvedtem sok emberrel beszéltem (írtam
) . De a magánblogokbol sok megszünt.
Nekem sikerült kimásznom belőle sőt ismét olyan mozgásnak hodólok mint tizen évvel ezelött. Viszont ha kimarad az edzés ami egyben rendben is tartja a problémás terültetett akkor kezdem érezni hogy valami nemjó. Persze nem is kíméltem, ülőmunka ezerrel néha álló - álló asztalom is van - Derekasoknak ismerős érzés. Májusban pár sérülést beszedtem - nem gernic - de semmi sulyt nem tudtam mozgatni szeptemberig, rehab alatt meg azért gyengült a hátam.
Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Mármint a derék, ami nem derék többé Valamikor 10+ éve kezdődött, kisebb nagyobb fájásokkal a derékprobléma.Mikor egy...
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- EAFC 25
- Futás, futópályák
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Hobby elektronika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Proxmox VE
- További aktív témák...
- Ifi Zen Signature V2 DAC CAN AMP fejhallgató erősítő stack
- Philips 600i légtisztító garanciás
- Elado Thinkpad T480s, Macos is megy rajta, 24 GB RAM-mal, 85 ezerert
- Intel Core i5 4460 / Corsair 8GB DDR3 / Gigabyte B85M-HD3 / 240GB SSD / FSP HEXA 500 félkonfig
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest