Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
benoce
tag
Bízok benne, hogy valaki megbolondul és leviszi az árat, - bár igaz hogy van szerencsém kipróbálni mindkettő verziót, s valahogy én még mindig sokkalom ezt az "életérzést"
Használtban nem igazán gondolkodtam, nem ismerem az RMA-t az almás oldalról, szóval várok. Türelmes vok
-
<NewL>
addikt
ha kocsival megyek fél napom oda, 10K. ha vonattal egy napom oda és ismét 10K. inkább várok egy jó ajánlatot a környéken, és ha nagyon nem lesz akkor veszek egy új 2-est, kintről. elég erős most a forintunk

ja, a 250km csak oda
odavissza 500, plusz még csatangoljak az ismeretlenben. -
<NewL>
addikt
tegnap hívott egy srác a keresek hirdetésemre egy 70K-s ajánlattal, 16gb-os wifi. csak hát pesti a srác, én meg 250km-ert nem utazgatok. és, hogy hétvége minden ismerősöm hazajött hétvégére. szóval ki lehet fogni reális áron használtakat, hajrá

-
keIdor
titán
125k környékén van a 16GB WiFi only. Igen jó ár.

-
koshmar
veterán
Hát ilyen masinát sem láttam. R*hadtul le vagyok maradva...

De milyen fain lehet mán egy ilyen "pici" gépen Logout-ozni.
-
Jhonny06
veterán
Ott vagyok a főoldalon!!4
Amúgy lényegesen nem fog lejjebb menni az ára, sőt, kereskedők szerint egy kicsit még emelkedni is fog, mert rájönnek az emberek, hogy az iPad 2 nem kell és fogyni fog az elsőből rendesen. 100k-nál olcsóbban nehezen tudom elképzelni, gondolom nálad se pár ezer forinton múlik a dolog, márpedig lényegesen olcsóbb tuti nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- Betáblázta magát az Oppo
- Így szórna el 60 milliárdot Elon Musk egy Cursor mozdulattal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Dell Optiplex/Precision MT/SFF 3430, 3050, 3060, 3070, 5060, 5070, 7070, 7060/7.-8.-9.gen/SZÁMLA-GAR
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- 27% - MSI RTX 5080 SHADOW 3X OC 16GB GDDR7 Videokártya! BeszámítOK
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360M i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB RAMPAGE Shiva Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

odavissza 500, plusz még csatangoljak az ismeretlenben.