Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
benoce
tag
Bízok benne, hogy valaki megbolondul és leviszi az árat, - bár igaz hogy van szerencsém kipróbálni mindkettő verziót, s valahogy én még mindig sokkalom ezt az "életérzést"
Használtban nem igazán gondolkodtam, nem ismerem az RMA-t az almás oldalról, szóval várok. Türelmes vok
-
<NewL>
addikt
ha kocsival megyek fél napom oda, 10K. ha vonattal egy napom oda és ismét 10K. inkább várok egy jó ajánlatot a környéken, és ha nagyon nem lesz akkor veszek egy új 2-est, kintről. elég erős most a forintunk

ja, a 250km csak oda
odavissza 500, plusz még csatangoljak az ismeretlenben. -
<NewL>
addikt
tegnap hívott egy srác a keresek hirdetésemre egy 70K-s ajánlattal, 16gb-os wifi. csak hát pesti a srác, én meg 250km-ert nem utazgatok. és, hogy hétvége minden ismerősöm hazajött hétvégére. szóval ki lehet fogni reális áron használtakat, hajrá

-
keIdor
titán
125k környékén van a 16GB WiFi only. Igen jó ár.

-
koshmar
veterán
Hát ilyen masinát sem láttam. R*hadtul le vagyok maradva...

De milyen fain lehet mán egy ilyen "pici" gépen Logout-ozni.
-
Jhonny06
veterán
Ott vagyok a főoldalon!!4
Amúgy lényegesen nem fog lejjebb menni az ára, sőt, kereskedők szerint egy kicsit még emelkedni is fog, mert rájönnek az emberek, hogy az iPad 2 nem kell és fogyni fog az elsőből rendesen. 100k-nál olcsóbban nehezen tudom elképzelni, gondolom nálad se pár ezer forinton múlik a dolog, márpedig lényegesen olcsóbb tuti nem lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Revolut
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Crimson Desert
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Ryzen 7 5700X / RX 7700 12GB / B550M WIFI / 32GB RAM 3600Mhz / 1TB NVMe SSD / 650W GOLD
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Razer BlackWidow V4 PRO 75% - US + AJÁNDÉK RAZER VIPER V3 PRO
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

odavissza 500, plusz még csatangoljak az ismeretlenben.