Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Looserke
őstag
ma reggel frissült az Amazfit app: 3.4.3-as verzióra
-
Looserke
őstag
Sziasztok! A secound hand opció (amikor mutatja a másodperc mutatót csökkentett felbontásban is) mennyire meríti az akksit?
-
Looserke
őstag
Android Commander progival sikerült végül.
-
Looserke
őstag
Sziasztok!
Telepíteni szeretnék apk óralapot a Stratosra de Ismeretlen hibát ír az APK installer. Mindent a leírás szerint csináltam, mi lehet a hiba?
[#2099] -
Looserke
őstag
Én két hete vettem Stratost és én is szemeztem a GTR-el, de mivel futáshoz használnám és zenét is hallgatnék róla bluetooth fülessel, ezért döntöttem a Stratos mellett. Egyébként én csak napközben hordok órát, otthon nem és ez a transzreflektív kijelző valami fantasztikus, irodában, kültéren, kocsiban elég csak odapillantani az órára, felém sem kell fordítani és tökéletesen látszik. Szikrázó napfényben meg egészen elképesztő. Sötétben meg nyilván a háttér világítás miatt nem egy eye candy, de a régi analóg és kvarc órákat sem láttad sötétben, ezzel együtt tudok élni.
-
Looserke
őstag
van új amazfit app frissítés, többek között bekerült a két most bemutatott kütyü támogatása és pár bugot javítottak
-
Looserke
őstag
Sziasztok! Az órán és az appban nektek is kínai karakterekkel írja az aktuális helyett az időjárás oldalon?
-
Looserke
őstag
Bevált fekete bőr szíjat tud valaki ajánlani?
-
Looserke
őstag
Csatlakoztam én is egy új készülékkel. 49990 volt a xiaomi.hu-oldalon, számlát kérve rá Áfa nélkül 40K alatt már megérte nekem. Futáshoz és futás közbeni zenehallgatáshoz lesz és egy Huawei Band 2 Pro-t fog váltani (zenét azon nem tudtam hallgatni). Eddig nekem nagyon tetszik, nappal tökéletes a kijelző, otthon meg nem hordok órát így nem zavar hogy háttér világítással már nem olyan szép, mint egy AMOLED. Az állandó pulzus mérést kikapcsoltam, elég ha futás közben mér majd, kíváncsi leszek az üzemidőre.
Az időjárás szolgáltatót lehet valahogy cserélni? Elég pontatlanul mutatja most az aktuális időjárást.
Szeretnék majd fóliát tenni rá, melyik az a márka amelyik bevált rá? -
Looserke
őstag
Ilyen gyakori ez a plexi kiesés?
-
Looserke
őstag
nem akarok szívózni, de így ezzel a narancs burkolattal egy kétpálcás céllövöldés órára hajaz az egész...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Huami új sportórája az általunk is tesztelt Amazfit Pace hibáit kívánja orvosolni, elegánsabb küllemmel és kiterjesztett tudáslistával. A Pace 2 olcsó és víz alatt is használható.
- Samsung S22+ telefon tokok
- Nagyon jó minőségű usb c-c kábel adat és töltőkábel 1 méter
- Eladó 3 az 1-ben vezeték nélküli gyorstöltő A+ Charger WCV3IN1
- Spigen Thin Fit Pro + Spigen Slim Armor Pro Samung Galaxy Z Fold5 -höz
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest