- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
silvergod
őstag
Egyelőre csak fekete szinben lesz kapható, a többi majd valamikor a nyár folyamán érkezik....
és ők is (xiaomishop) csak a MI9T fogják árulni az elején,ami SD 730-al jön ugye.
Az SD855 MI9T PRO ról még senki nem tud semmit, hogy mikor lesz ,milyen áron ,és változatokban.
Szóval még jó sokat kell várnunk...
-
szabi__memo
nagyúr
Arról beszéltünk igen.
Infó: 300 ezer kameranyitás garantált.
-
PowerBuldog
veterán
Te a xiaomishop.hu-da gondolsz.
-
novinyul
veterán
-
lacentos
tag
Szerintem ez a hivatalos bolt.
Mi Store Lurdy Ház -
szabi__memo
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
-
Atomgeszi
nagyúr
Hu ez a kék brutál módon jól néz ki.
Bár ezt mondtam a Mi9-emre is,aztán kapott egy tokot.

-
törölt tag
Azt hittem ők a hivatalos bolt itthon. Hol kell nézni?
-
szabi__memo
nagyúr
-
törölt tag
-
SybenX
őstag
-
törölt tag
11-től nyomja majd a Xiaomishop, úgyhogy hamarosan kiderül mi meg mennyi lesz.
-
szabi__memo
nagyúr
-
winston88
csendes tag
A hivatalos európai megjelenés június 10. A változás a kínai verziókhoz képest egyrészt a név - Xiaomi Mi9T, de ugye ezt már pár napja tudjuk.
Másrészt a hátlap, amin a Redmi felirat helyére a Mi kerül, illetve a kameránál 48 MP, tripla camera felirat lesz látható.
forrás és képek: [link] -
M@cika
őstag
Nem azonnal, majd ha kicsit mérséklődik az ára. Olyan 80k már jó a 60 helyett amiért az N6P-t vettem.
-
Atus85
aktív tag
Egyébként fém kerete van?
-
novinyul
veterán
-
PowerBuldog
veterán
-
doki13
aktív tag
-
novinyul
veterán
-
30z.Samu
titán
-
Atus85
aktív tag
Nekem az nem tetszik, hogy európában
Mi-nek fogják árulni a Redmit. Gondolom az ára is olyan lesz. Ha igen akkor még mindig jobb vétel a Mi 9se. -
szabi__memo
nagyúr
-
M@cika
őstag
Végre itt egy Snap 730-as teló, asszem erre váltom a Note 6 Prót.
-
törölt tag
-
Fred23
nagyúr
Magyarul szokás így használni, hogy IP védettség, mindenki tudja így, mire gondolunk. Akkor már abba is bele lehetne kötni, hogy nem egy, hanem több teszt...

2012 óta szinte csak ilyen telóim voltak, illetve az összes IP minősítést kapott, amit hosszabb időre vettem. Egyik se ázott be, míg nem IP védettből csak így hirtelen kettőről is beugrik, hogy a víz ölte meg. Szóval van értelme, csak akinek nem ilyen van, vagy nem ilyet akar venni, az hajlamos lebecsülni.
Csak az elmúlt 2 hétben legalább másfél órát fényképezgettem szakadó esőben a mobilommal, ez nem gond neki. Szerinted mit szólna ehhez egy "flagship killer" K20 Pro?
-
szabi__memo
nagyúr
-
30z.Samu
titán
Ja, de az Apple-ék sem szeretnek garanciát vállalni beázásra.
-
szabi__memo
nagyúr
-
törölt tag
-
30z.Samu
titán
-
F-ECT$
titán
-
szabi__memo
nagyúr
-
novinyul
veterán
Azt hiszem kiegyelnéd a hajadat ha tudnád a feltételeket. Hidd el előbb tárgyalnál egy arab terroristával mint a Xiaomi vezetőségével. Nem az itthoni vezetôségen múlik a kínálat, kurva kicsi piac vagyunk. Sajnos

-
szabi__memo
nagyúr
Lehet nem számít
-
PowerBuldog
veterán
-
novinyul
veterán
A beszerzésekkel nagyjából fél eu-s Store cumizik. Hidd el hogy megtesznek mindent hogy legyen készlet, de k.rvára nem úgy mennek a dolgok ahogy elgondoljátok.
-
winston88
csendes tag
-
Fred23
nagyúr
Még mindig vicces számomra minden "flagship" IP védettég nélkül.
-
szabi__memo
nagyúr
Nem túlárazott ez ennyiért?
pl Samsung A70? Oké, ott a kis notch és 'csak' SD675, no de nagyobb kijelző, nagyobb akksi, microSD.. valószínű jobb kijelző. És a Samsung sosem volt olcsó
Azért én még bízom benne, hogy hivatalosan ez olcsóbb lesz. Na pesze ki tudja mikor.. hivatalos magyar xiaomi nem jeleskedik a beszerzésekben -
30z.Samu
titán
-
winston88
csendes tag
Az olasz webshop ügyfélszolgálata szerint a globál verziót leszámítva teljesen megegyezik a Redmi K20-szal, eszerint nem várható változás a hátlappal kapcsolatban.
Néhány nap múlva már raktáron lesznek a készletek, és az árak sem fognak módosulni az elmondásuk alapján.
Én 110 ezer körülire lőttem be a 64 GB-os verzió itthoni árát. Sajnos elképzelhető, hogy egy tízessel minimum drágább lesz.
-
szabi__memo
nagyúr
-
doki13
aktív tag
-
winston88
csendes tag
-
30z.Samu
titán
-
novinyul
veterán
-
szabi__memo
nagyúr
"9T back looks different to the Redmi K20 as well, with the triple rear cameras arranged on the left side of the device instead of the middle - confirming that the device is not a rebranded K20"
-
szabi__memo
nagyúr
-
martonx
veterán
Attól félek, hogy ilyen telefonokkal rövid időn belül leuralja a xiaomi a mobil piacot, és nehogy ők legyenek a következő Huawei.
-
F-ECT$
titán
-
szabi__memo
nagyúr
-
30z.Samu
titán
Már ha jön hozzánk.

-
szabi__memo
nagyúr
-
doki13
aktív tag
-
30z.Samu
titán
-
Obyboy
addikt
-
csobi1
tag
Ne használd. Nem törik le
-
doki13
aktív tag
-
szabi__memo
nagyúr
-
PowerBuldog
veterán
-
30z.Samu
titán
Gondolom tudják, csak úgy vannak vele, hogy mindent a maga idejében.
A kép alapján viszont gyanús, hogy nálunk csak a 6GB-os verzió lesz elérhető. Remélem tévedek. -
szabi__memo
nagyúr
-
szabi__memo
nagyúr
-
doki13
aktív tag
Én a nagyot szeretem ..min 6col
-
szabi__memo
nagyúr
-
30z.Samu
titán
-
novinyul
veterán
-
törölt tag
-
ult1mate
tag
De miért csak ilyen gusztustalanul nagyban csinál mindenki telefont? Miért? Megőrülök...
-
30z.Samu
titán
-
törölt tag
-
törölt tag
Értesítési led nincs, sd kártya bővítési lehetőség nincs ez mondjuk érdekes. (A kimovil szeint.)Jó telefon de teljesen más kategória mint az RN7.
-
TeeJay
félisten
-
prolad
addikt
Szép meg jó, de ez is 6.4, elég keskeny képaránnyal, mint az összes többi. Persze, az ár miatt érthető, hogy legóznak, de a méret lehetett volna más.
-
TeeJay
félisten
azt hiszem én kivárom az év végét és lesz itt még pár jó Redmi teló

730-as Snapdragon amúgy komoly alig pár hete jelentették be és már jön vele telefon, 675 helyett még jobb választás főleg ha jó áron lesz. -
szabi__memo
nagyúr
Lengyelek úgy tudják hogy június közepe de csak sima 9t (k20) egyelőre
6/64 GB - 329 euros
6/128 GB - 369 eurosEddig bejön a tippem, a mi9 magasan áradást jelenthet. Sokallom a simáért a fenti árakat
-
szabi__memo
nagyúr
-
Terentius
őstag
Na ez nagyon f*sza, most vettem egy Mi9-et
-
junior11
veterán
-
Teo.
aktív tag
Azt lehet tudni,hogy UFS 2.1 vagy 3.0 van benne ?
-
Gerr'y
senior tag
-
30z.Samu
titán
-
bepe79
addikt
-
szabi__memo
nagyúr
-
d@vee
őstag
Ami neked hülyeség, másnak nem az. Az a baj a kameraszigettel, hogy zavar a képben. Belelóg, belerondít, jobban idegesít mint egy vastagabb kávás telefon. Népvakítás max neked, nem kell mindenkinek tetszenie, te majd nem veszel ilyet. De ne te döntsd már el, kinek mi tetszik, vagy mást mi zavar.
-
beach head
senior tag
Nekem note 3 -as van, semmi bajom a kávákkal, meg azzal sem ha hátlapon van az ujjlenyomat olvasó. Sokkal ergonómikusabb, kézre eső. És ha lenne még plusz funkciója mint pl a huaweieknél... Ez tipikus népvakítás, a haszontalan dolgok felé kell menni, mert az trendi. Ami pl értelmes, mint egy több színű értesítési led, az már kihalóban van..
-
beach head
senior tag
-
Vityahun
tag
-
doki13
aktív tag
-
Whist
aktív tag
-
novakalex
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AliExpress tapasztalatok
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2027.11.25-ig garanciális, számlával!
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue-2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5271, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
majdnem hogy kompakt méretű telefon, ráadásul az ára sem horror.