Hirdetés

2024. május 10., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:52:58

LOGOUT.hu

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#13043) Stauffenberg válasza Blizzardking (#13042) üzenetére


Stauffenberg
nagyúr

"A Pocokban megfogott az erős vas és a pazar üzemidő"

Snapdragon 865 sem gyenge. :D Az üzemidő meg nekem OP8T-n jellemzően 7 óra SoT körül alakul. Akkor is ha egy nap, akkor is ha 2 nap (~40-42 óra) alatt verem bele a gépbe.

"A miui meg lassan olyan lesz mint a windows - retteg az ember nehogy jöjjön frissítés."

Szoftveres oldalról teljesen megértem a kérdést, nálam is nyomós indok volt a márkán belül maradni. Én az OP5 mellett tanultam meg azt, hogy milyen az amikor az embernek az életét nem keserítik meg szoftveres nyűgök. Itt nem azért teszel fel custom ROM-ot, mert muszáj, hanem mert szabad és csak szórakoztatod magad unalmadban.

"Amit a fényerőről írtál, értem, szerintem nem sokan szertkesztgetnek raw-okat a telójukon. Nyilván eközben feltűnő ha változik a fényerő, mikor épp pl a shadows/highlights-ot állítod"

Hát azért fotó nézegetés közben is néhol idegesített. :D Nem csak a fényerő, de a színhőmérséklet is kicsit odébb csúszik. Ha pont akkor pislogsz, fel sem tűnik a különbség, ha meg odafigyelsz, akkor látod, akkor is ha a váltásnál a különbség parányi.

OP8T is csinálja, de annyira résen kell lenni és figyelni rá, hogy sokszor akkor sem tűnik fel ha nagyon rajta vagyok, hogy most ki akarom szúrni a váltást.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.