- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
válasz
BomiBoogie #9 üzenetére
Pontosan, de az júzer error!
-
Lomha 8V
addikt
A legpontosabb az Ablak típusú alkalmazás, ami a házak 99%-hoz alapból jár, csak sajnos sokszor késő, mire jelzi a bajt.
-
petipetya
nagyúr
Kérdés: a helymeghatározás be volt kapcsolva a telón? Mert nekem aktív, és így éppen azt az időjárást írja kő, amelyik kerületben vagyok. Egyszerűen csak be szoktam írni, hogy időjárás.
A Now mad eredményt mutat, holott elvileg az is ugyanabból a forrásból dolgozik, így arról leszoktam.
-
Szatyor95
senior tag
Az okos eszközökben nem érdemes feltétlenül bízni. Ráadásul néhány esetben nem lehet kivédeni egy ilyen hibát, mert lehet, hogy a város egyik felében szakad, a másikban pedig süt a nap. Ha meg valós időben kell megállapítani az időjárást, nincs jobb, mint az ember. Előre pedig csak tippelni lehet, hisz a jövőbe senki sem lát (boszorkányok, médiumok, Lakatos Kolompárok, és egyéb jövendőjósok kíméljenek). Persze ezek a tippek sokszor bejönnek rövidtávon, de volt már, hogy azt mondták, napos idő lesz, aztán csónakkal mégis hamarabb hazaértem volna.
-
Nem értem mi a problémád. Ha csak ezeket az okos dolgokat nézed meg fogod szívni. Az időkép radarképénél/felhőképéénél megbízhatóbb nem nagyon van. Előre látni 1 napnál tovább meg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Ez az első írásom, kérlek titeket, hogy fogadjátok szeretettel. Tegnap (08.06 Szerda) elég nagy vihar volt. Egy havi...
- Ingatlanos topic!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Politika
- Autós topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Tippmix
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Lightyear - befektetési app
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteB650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB Lian Li O11 ROG Dynamic XL 650W
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest