Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
válasz
BomiBoogie #9 üzenetére
Pontosan, de az júzer error!
-
Lomha 8V
addikt
A legpontosabb az Ablak típusú alkalmazás, ami a házak 99%-hoz alapból jár, csak sajnos sokszor késő, mire jelzi a bajt.
-
petipetya
nagyúr
Kérdés: a helymeghatározás be volt kapcsolva a telón? Mert nekem aktív, és így éppen azt az időjárást írja kő, amelyik kerületben vagyok. Egyszerűen csak be szoktam írni, hogy időjárás.
A Now mad eredményt mutat, holott elvileg az is ugyanabból a forrásból dolgozik, így arról leszoktam.
-
Szatyor95
senior tag
Az okos eszközökben nem érdemes feltétlenül bízni. Ráadásul néhány esetben nem lehet kivédeni egy ilyen hibát, mert lehet, hogy a város egyik felében szakad, a másikban pedig süt a nap. Ha meg valós időben kell megállapítani az időjárást, nincs jobb, mint az ember. Előre pedig csak tippelni lehet, hisz a jövőbe senki sem lát (boszorkányok, médiumok, Lakatos Kolompárok, és egyéb jövendőjósok kíméljenek). Persze ezek a tippek sokszor bejönnek rövidtávon, de volt már, hogy azt mondták, napos idő lesz, aztán csónakkal mégis hamarabb hazaértem volna.
-
Nem értem mi a problémád. Ha csak ezeket az okos dolgokat nézed meg fogod szívni. Az időkép radarképénél/felhőképéénél megbízhatóbb nem nagyon van. Előre látni 1 napnál tovább meg...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest