- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kube
senior tag
válasz
orion1025 #122 üzenetére
Az a helyzet, hogy én Apumtól örököltem ha úgy vesszük, minden patent benne és eredeti. A házban lévő szabad helyre egy koppanásgátlót tett be, ilyen kis felhúzós és akkor szépen átpattanik (relé asszem így hívják). Őszintén szólva imádom a cuccot, sajnos azért melegedni is szokott, de igyekszem nem túl hajtani.
Találtam neten egy hölgyet aki Orion gyárban dolgozott anno, azt mondta megnézi majd a hangfalaimat, de az erősítőt is feltudja turbózni kicsit, volt akinek quad végfokokat is rakott be, bár én nem tudom mi az de biztosan jó
Értem mit akarsz mondani a példád alapján, hiszen a valóságban én is tapasztalom a hely adottságától függő hangzást, 4 helyen használtam a cuccomat, mindenhol máshogy szólt, más tere volt stb. Igazából olyan dolgokra gondoltam inkább minthogy ránézek egy erősítő belsőre és tudjam mi micsoda, mit hogy hívnak mire jó. Aztán lehet utána kombinálni mire mit lehet cserélni, mire érdemes stb de ezt mindenki maga kikísérletezi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Egy terjedelmesebb írásban szeretném bemutatni kedvenc hobbim tárgyát, becses nevén az audiotechnikát.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- MSI Prestige 13 AI+ EVO ultrabook: grammozás mindenáron
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest