Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Redmi Note 3 Pro "Qualcomm" 2/16 és 3/32 - KENZO
Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
Korai volt az orom .
Szoval cm hasznalók akiknek minden jol mukodik : mit es hogy tette fel? Nalam a kovetkezo gondok vannak.
Nincs fingerpint fpc-van benne, randon kernel telepites utan sem.
Hatlapi kamera sem megy
. probaltam regebbi cm -el, ill elsonek cm fwt is felraktam majd cm.
Randon kernel sem oldotta meg. Elore is koszi! -
WhiteWalker
nagyúr
-
zeno79
őstag
válasz WhiteWalker #18452 üzenetére
Fastboot-ban a MiFlashUnlock végigfut?
Alka vagy official twrp van fent?
így csinálod: twrp - factory reset - cm13firmware - rom - gapps ?
Nekem már nincs több ötletem
De, tegyél fel egy AICP-t, nézd meg azzal is[ Szerkesztve ]
-
zeno79
őstag
Most telepítetek AICP nightly-t, (előtte 8.0.5.0 Miui volt) official 3.0.2-2 twrp-ből, radon nélkül, és telepítéskor simán kérdezi az ujjlenyomat-beállítást.
De az már most látszik, hogy a 10-15 programom pikk-pakk feltelepült, Miui alatt ez tök sok idő volt[ Szerkesztve ]
-
ktommy91
addikt
Goodix patch valószínűleg segíteni fog.
batai15 (#18451): Rakd fel ezt a változatot: [link] A ROM után mehet a goodix patch és a radon 2.8.
Nincs kerítés.
-
vampire17
addikt
[ Szerkesztve ]
-
gusthy
veterán
Nnnna felment a citrus Nougat.
Azért látszik, hogy ezt a Qualcomm csinálta. Azon kívül, hogy egyszerű, mint a faék, teljesen jól működik.
Egy macera van, hogy alapból be van kapcsolva a soft navbar, amit csak build.prop szerkesztéssel sikerült levakarni, de egyelőre marad a kicsike.
AnTuTut majd mérek rajta reggel, ha fel lesz töltve a telefon.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Van aki official cm-et hasznal es megy is neki minden?mondom nekem nem goodix fp van hanem fpc..
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Na jo tele a tokom hogy hajnalba is itt szopok vele.
Mar rr romot is felraktam,radon kernellel,es nelkule, illetve goodix verzioba is.
Hatlapi kamera nem megy,se vaku ill fp. Miui alatt ment. Hogyan alljak vissza miuira ? Mintha most nyitottam volna blt , es akarnak tprwt stb. Meg probalom reggel elorol az egeszet . -
madrac
senior tag
válasz batai15 #18464 üzenetére
Nekem megy az official, igaz régebbi nightly, radon kernellel most. De nekem biztos nem goodix van, ellenben a tiedben lehet, hogy az van. Xda fórumon regéltek valami másik firmware-ről ami cm13 radio néven fut és az ilyen problémákat orvosolhat, illetve van valami kamera patch is. Ha kellenek konkrét linkek, majd utána tudok nézni.
Miui-ra visszatérni full fastboot -os rom felrakásával lehet. -
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy olyan problémával találkoztatok-e már, hogy maxos térerő mellett a mikrofon "kihagyogat". Mint amikor szar a térerő és így aggatva hallod a másikat. Kb 10 másodpercenként előjövő probléma... Kereszttesómmal ilyen telót használunk már jó ideje aztán anyámat rávettem, hogy jó lesz neki ez, most meg persze, hogy nála jött elő a probléma... Spemall rendelés és MIUI 8 6.8.XX Global Devet tettem fel neki.
Lehet csak le kéne frissítenie, vagy ez inkább hardveres gebasz lesz? :/
Hátha valaki már járt hasonló cipőben.Köszönöm!
• Honor Magic5 Pro •
-
batai15
félisten
Figyelj már mit szólogatsz be? Ha érdembe nem tudsz hozzá szólni maradj csendbe.
Egyébként nem lehet hogy ott a gond hogy nekem a fastboot valamiért cm logós?
Most fastootba akarnám felflashelni, de nem sikerül sehogy sem,edl módba lépés után nem látom az eszköz kezelőbe a dolgokat. -
beg
veterán
válasz batai15 #18469 üzenetére
Easy.
A kolléga nem beszólásnak szánta, olvasd el még egyszer. Attól még, hogy az éjszakádat CM szívással töltöd, nem kell torkonharapni az első szembejövőt.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz ktommy91 #18455 üzenetére
Felraktam , annyi valtozas tortent , hogy megjelent az ujjlenyomat opcio , el is jut addig , hogy erintsem meg a szenzort , viszont nem erzekeli az ujjamat...
zeno79: Miflash Unlockot nem probaltam, nem volt nalam windowsos gep. Bar utoljara mikor hasznaltam akkor 100% vegig futott .Viszont igy telepitettem a rendszert TWRP ( alka):
1: wipe all ( cache,dalvik,system,internal storage)
2: RR rom
3: gapps
4: firmware
5: radonJo ez a sorrend? Ha nem este teszek egy probat ismet...
[ Szerkesztve ]
-
likeaRAINBOW
senior tag
válasz WhiteWalker #18472 üzenetére
A helyes sorrend:
1: wipe all ( cache,dalvik,system,internal storage)
2: firmware
3: RR rom
4: gapps
5: radonHa van ujjlenyomat opció, az jó jel, nálam ha goodix sensort telepítettem fcp sensorra nem jelent meg.
-
batai15
félisten
Bocs, csak nem akar össze jönni a full fastboot rom sem, kezdek ideges lenni.
SZóval az nem lehet hogy nekem fastboot módba nem nyuszi van hanem cm logós a fastboot?Próbálom a mi flassel szűz miuit felrakni, de nem akar a qualcomm driver fel ismerődni sem.
Szóval hogyan lehetne full gyári recoveryt meg bootloadert vissza rakni? vagy nem lehet ez gond?[ Szerkesztve ]
-
zeno79
őstag
Jó, a firmware-t a rom előtt szoktam telepíteni. Bár azt úgy is csak egyszer, először kell. Nem tudom mi lehet nálad, valószínű nem ugyanolyan cucc van a telódban mint az enyémben.
Ujjlenyomat dolgot meg azért sem értem, mert úgy látom neked FPC1020-d van, a cm pont azt támogatja
Nincs több ötletem, nálam jobban hozzáértők is vannak. -
vampire17
addikt
Ma megjott az uveg is a Honorbuytol. Persze hogy porszem volt az uveg es a lehuzos folia kozott.... termeszetesen elnyomja uh rendelhetek valahonnan masikat... Tud mar valaki esetleg beszerzesi helyet?
-
gusthy
veterán
Rövid eddigi tapasztalatok a Citrus Nougat-ról :
- simán felment TWRP-vel, nem kellett semmi firmware vagy egyéb kavarás
- gapps pico csont nélkül működik
- SuperSU 2.76 szintén csont nélkül működik
- a szoft nav gombok kikapcsolása kicsit macerás, build.prop editálással ment
- camera 2 api működik mindkét kamerára
- úgy multitaskingol, mint állat
- osztott kijelző működik
- telepítés és root után érdemes kernel adiutorral beállítgatni, mert gyárilag performance governor van, ami akkugyilkos
- FM rádió simán force close-olt, igaz, fülhallgatóval nem próbáltam, mondjuk nem is használom
- ujjlenyomatolvasó tökéletes
- telefon hangminősége tökéletesTehát eddig egy jó béta színvonalú rom. Egyelőre marad.
A beállítások kb a nagyon alap Android lehetőségeket tartalmazzák. Szeptemberi Android security patch van benne.
[ Szerkesztve ]
-
-
ktommy91
addikt
CM FW-t csak egyszer kell telepíteni. Ez a helyes sorrend goodix ujjlenyomat olvasoval szerelt készülék esetén, ha már a CM FW telepítve van:
1. Wipe system, data, cache, dalvik/ART cache
2. Install ROM
3. Install gapps
4. Install goodix patch
5. Install radonNincs kerítés.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz zeno79 #18475 üzenetére
Itt mar en is elakadtam. Nincs semmi otletem mit lehetne meg tenni...
Az jutott eszbe , hogy a gapps nem kavar be? En pico verziot raktam fel , nem a nanot...Hatha esetleg bekavar, bar nem hinnem. Este lesz idom ismet foglalkozni vele.ktommy91: koszi , este igy megprobalom , hatha...
[ Szerkesztve ]
-
fengsuhi
csendes tag
válasz vampire17 #18480 üzenetére
Nem, de ha jól látom, ez nem is üveg, csak fólia.
Ezt vettem, viszont csak rápróbáltam a 3-as Note-ra, nem garantálom, hogy passzol rá. Viszont a kivágás egyben van, talán könnyebb igazítani:
http://www.ebay.com/itm/NILLKIN-9H-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Screen-Protector-For-XiaoMi-RedMi-NOTE2-/151787986081?hash=item235744dca1
-
batai15
félisten
Ott tertok jelenleg hogy a qualcomm cucc meg jelenik az eszköz kezelőbe, drivert frissítem is, de a portok közt nem jelenik meg.
-
batai15
félisten
Na végre sikerült ,fent a miui 8.
Nehéz szülés volt. kb 10 giga cucc figyel a gépemen.természetesen minden működik.Na most neki esek újra a romolásnak
[ Szerkesztve ]
-
Plavix
tag
Lenovo telefonról szeretném az sms-eket, és a kapcsolatokat áttenni a xiaomire. Az sms-ek csv-ben a kapcsolatok vcf kiterjesztésű fájlban vannak. Hogyan tudom áttenni? SOS, HELP!
Weblap készítés, domain adás-vétel.
-
batai15
félisten
Továbbra se értem ezt az egészet-
Aida szerint fpc olvasóm van, még se megy ismét a back kamera, valamint az fp.
MI lehet a gond akkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Kérdés előtt kérlek olvasd el a topik összefoglalót!
-Hirdetni Hardveraprón lehet, a topikban nem!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest