Új hozzászólás Aktív témák

• kolosanyi

veterán

válasz fi:zi'k #116 üzenetére

Asszem India volt. Persze, Indiának nem ad hozzáférést, de nyilván usákia kibulizta, akárcsak a többi nyugati állam. Nem hinném, hogy mi kivételek lennénk, persze biztosat nem tudok. De egyébként is mindegy, ha nem ad önszántából, akkor - lásd a kémbotrányt -, megszerzik másképp a hozzáférést.

(#117) Econ
    Hát te nagyon okos vagy, hogy így ki tudtad forgatni a szavaimat... :U
    Nyilván nem okoz örömet, hogy megfigyel(het)nek, fura perverzió is lenne, ha erre izgulnék. Ennek ellenére, az egyetem befejeztével hivatásos tiszt leszek, ami megkövetel egy "kifogástalan életvitelt", meg egy rakás egyéb marhaságot. Akármilyen is az aktuális megfogalmazás, a lényeg az, hogy egy tiszt bizony más (kellene, hogy legyen), mint Gipsz Jakab az utcáról. Nem fér bele az "életvitelbe" az, hogy az illetőről kikerül a napiszarra egy kép, ahol éppen ruha nélkül hugyozik egy házibuliban. Persze, hogy nem, hisz - akár egy rendőr, katona, katasztrófavédelmi tiszt - szabályokat tartat be másokkal. Pont emiatt kell a rendszerből kiszűrni az ilyen munkakör ellátására alkalmatlanokat, ezt pedig csak úgy lehet hatékonyan megvalósítani, ha megfigyelik az adott személyt. Gondolom nem örülnél, ha egy szélsőséges időjárási körülmények miatt elrendelt minősített helyzetben én lennék az a katasztrófavédelmi tiszt, aki a te ellátásodat szervezi az erre alkalmas befogadóhelyen és részegen vagy egyéb tudatmódosító szer által befolyásolt állapotban jelennék meg. Nem, nem teszek ilyet és más tiszt se tegyen, nem méltó az egyenruhához. Erről nagyjából ennyi a véleményem.
    A meglepetésekre meg inkább nem írom le azt, ami elsőre az eszembe jutott, nem akarlak megbántani. Maradjunk annyiban, hogy igyekszem úgy élni az életem, hogy ha megfigyelnek se tapasztaljanak kifogásolható dolgokat.

Új hozzászólás Aktív témák