Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kolosanyi
veterán
Nem igazán értelek. Egyik oldalról leírod, hogy tudod milyen ha lehallgatnak, másik oldalról meg az én egyéni szoc problémám, hogy kivel mit osztok meg? Hol az összefüggés? Bocsi, tényleg nem értem, mit akarsz ezzel.

A megosztásra meg: nos nem lehetsz olyan naiv, hogy azt gondold, más csatornákon nem figyelhetnek meg. Nyilvánvaló, hogy az internetes kommunikáció ugyanúgy megfigyelés alatt áll, a szolgáltatónak kötelessége hozzáférést biztosítani a mindenféle elhárító, biztonsági stb. hivataloknak, amik csak léteznek. Ez alól a BB se kivétel.
Az alkalmazáshoz meg annyit, hogy valószínű nem is fogom letölteni, mert minek. Számomra semmi pluszt nem ad egyik im szolgáltatóhoz képest se, akkor meg minek fogyassza a tárhelyem? Biztos van olyan ember, aki nagyon örül most, hogy nyitottak más platformok felé is, elhiszem, hogy van aki használja majd, csak szerintem kevesen lesznek ilyenek. Nem értem, hogy miért véditek ilyen sokan foggal-körömmel ezt az alkalmazást. Akinek tetszik, használja, akinek nem, az le se tölti.(#111) BenHans
Akkor nem figyelnek meg, ha nem akarnak. Ez nem kedv kérdése, tény. Jöhetsz itt mindenféle proxyval, meg titkosítással úgyis megvan a módjuk rá. Nem tudsz eltűnni, lehetetlen. Innentől teljesen mindegy, hogy me
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Fura kódnéven készül a HMD új készüléke
- Path of Exile (ARPG)
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest