Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mindenre van ma már szakirodalom, főleg a táplálkozásban.
"2005-ben világszerte több mint 24 millió ember szenvedett demenciában, ennek kb. 70 százalékát az Alzheimer-kór tette ki,[4] gyakorisága azonban rohamosan emelkedik, 2010-ben már 35 millió demens beteg élt a Földön,[5] ez a szám nagyjából 20 évente meg fog duplázódni, így 2030-ra előreláthatólag mintegy 65 millió ember szenved majd demenciában." (Wikipedia)
Ennél sokkal többen fogyasztanak kenyeret, ráadásul ez pont az az étel ami majdnem egyidős az emberiséggel.
-
Szerintem meg nem úgy fogok ápolásra szorulni, hogy egyik nap minden rendben, másik nap ki se tudok menni a szobából. Ha bármilyen okból abba az irányba fordulna az életem, hogy ne tudjak magamról gondoskodni akkor teszek róla, hogy addig a magatehetetlen állapotig ne jussak el. Ezt bővebben nem fejtem ki. Sajnos testközelből láttam, hogy az Alzheimer, hogy gyűrte le nagyapámat hetvenegynéhány évesen, most 80 felett van és egy ágyon fekszik kikötözve. Ez szerintem nem élet, pedig ő teljesen átlagos életet élt, amíg fizikailag bírta kertet művelt, gyümölcsöt termesztett, tyúkokat tartott és nem dohányzott, alkoholt csak különleges alkalmakon ivott, gyorskajákat, édességet nem evett. Sajnos nem tudod mit hoz a jövő mert nem ismered a genetikád. Élj egészségesen ha jól esik de öreg korodban nem csak azon múlik majd az életminőséged, hogy hogyan éltél.
-
Remélem nem kávézol mert az is drog.
Szerintem nem egészségesen kell élni hanem mértékkel. Mindent mértékkel és így lehet élvezni is az életet. Inkább patkolok el mondjuk 50 évesen úgy hogy úgy éltem ahogy akartam minthogy éljek 70 évet úgy hogy azt nézzem mindig mit nem szabad.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Szilveszter mindig a fogadalmakról szól. Az életünk ciklikus körforgásban zajlik, mégis szeretjük, ha a dolgoknak van...
- Milyen program, ami...?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Nők, nőügyek (18+)
- YouTube
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ukrajnai háború
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- További aktív témák...
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest