Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mára elég volt az internetből
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kovbob
senior tag
Amúgy videókat linkelgetni én tudok. Meg kérdezzük már meg egy 1-es típusú cukorbetegtől, hogy mennyire örül ő annak, hogy nincs sok inzulin a vérében. Nem a 2-es tipusú cukorbetegség miatti szélsőségesen magas inzulin szintről beszélek, hanem a normális mértékű megemelkedett inzulin szintről.
[ Szerkesztve ]
-
A linkeden beszélő ember csúsztat.
Az 1 kockacukornyi vércukor mennyiség OK. De a kistányér rizs vagy krumplipüré 18 kockányi cukortartalma nem emeli azonnal duplára a vércukorszintet.
A krumplipüréből gyorsan szívódik fel a szénhidrát és alakul vércukorrá. A jól és nem szétfőzött, még kissé kemény rizs, lassan alakul át vércukorrá. A magasabb szénhidrát tartalma ellenére egészségesebb pürénél.Ezzel elérkezünk a magyar konyha legnagyobb bűnéhez. Mindent agyonfőzünk.
Az olaszok sok tésztát esznek. Mégis egészségesebbek. Nem a tésztához locsolt olívaolaj okán. Félkeményre (al dente - fog kemény) főzik a tésztát és zöldségeket. Ezért sokkal lassabban szívódik fel a szénhidrát. Később lesznek éhesek és a vércukorszint sem ugrik meg nagyon.
Az orvosnak tudnia kellett ezt.Én idáig hallgattam a linkelt beszédet. Tovább minek?
Legyen béke! Menjenek az orosz katonák haza, azonnal!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- OpenMediaVault
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Akciófigyelő: Hónap végéig kedvezményes áron egy rakás Xiaomi termék
- Politika
- Subaru topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.