- Argos: Szeretem az ecetfát
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Ezzel én is így vagyok.
Ha már ITX, legyen kicsi is. Bár az meg általában erősen kompromisszumos teljesítmény terén.Akárhányszor kicsinyiteni akartam a házat, mindig arra jutottam, hogy alapvetően vagy túlméretezettek a házak vagy kb semmi nem fér bele. uATX alaplaphoz akkorák, mint az atx midi házak.
ITX akkor kellett legutóbb, amikor NASt epitettem otthon, de min.3 vinyóhely kellett, DVD meg nem, és olyan ház kb. nincs. Végül egy ezeréves bontott fekvő 10centi magas uATX ház lett a befutó.
Anyósoméknak szintén ITX kellett, de a pici házakba nem fért el a plusz vinyó, a kocka ITXek meg többnyire nagyok. Ott végül egy CoolerMaster Elite 110 oldotta meg a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- GTA VI
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EAFC 25
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged