- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Ezzel én is így vagyok.
Ha már ITX, legyen kicsi is. Bár az meg általában erősen kompromisszumos teljesítmény terén.Akárhányszor kicsinyiteni akartam a házat, mindig arra jutottam, hogy alapvetően vagy túlméretezettek a házak vagy kb semmi nem fér bele. uATX alaplaphoz akkorák, mint az atx midi házak.
ITX akkor kellett legutóbb, amikor NASt epitettem otthon, de min.3 vinyóhely kellett, DVD meg nem, és olyan ház kb. nincs. Végül egy ezeréves bontott fekvő 10centi magas uATX ház lett a befutó.
Anyósoméknak szintén ITX kellett, de a pici házakba nem fért el a plusz vinyó, a kocka ITXek meg többnyire nagyok. Ott végül egy CoolerMaster Elite 110 oldotta meg a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest