- Asszociációs játék. :)
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Digitális Állampolgárság Program
- New Game Blitz - 2024
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Fény derült a Loch Ness-i szörny titkára
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Metalfan
senior tag
Ha már spanyol cuccoknál tartunk, én maradok a Sangriánál Radásul azt itt is be lehet szerezni
-
Dany007
veterán
válasz PowerBuldog #18 üzenetére
Tudom, csak próbáltam vicces lenni
De ha egy kicsit fejlődik már a nanotechnológia, akkor lehet majd 50 év múlva majd komolyan is lehet venni -
HardSanyeee
őstag
áhh, szerintem ameddigre az a KAS a nyerteshez kerülne addigra már rég meginnák a fiúk
szal a nyertes max kapna emlékbe egy üres üveget emlékként, hogy miből maradt ki -
Bocha
HÁZIGAZDA
Való igaz, a dolog az én fejemből pattant ki, pedig nem olvastam a hozzászólásod.
A gond alapvetően az, hogy a bőröndünk idefelé is mérethatár fölött volt, szerencsére Bécsben meg sem nézték, de most elképzelhető, hogy meg fogják, pedig az biztos, hogy csak nehezebbek leszünk a sok Rioja-nak köszönhetően. Szóval a 2 literes Ultimate KAS sajnos nem játszhat be, de egy-egy dobozost valószínűleg mindenki be tud préselni a pakkjába. Kézipoggyászban meg ugye nem vihetünk italt.Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
xabolcs
őstag
jejeje,
ez az igazi nyeremenyjatek, nem a prohardveres!
mp3 lejatszoja meg tv kartyaja ugyis van mindenkinek mar ... na de KAS ...aláírás1: csocsó-vesztes vagyok, főleg a Bog és Bocha páros ellen, aláírás2: van mobilarénáskulcstartóm! :D
-
PowerBuldog
veterán
Csak jelezném! [link]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Dany007
veterán
Az komoly Remélem van benne wifi, meg 3G-s is!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
A nagy érdeklődésre való tekintettel holnap felvetem, hogy hármat sorsoljunk ki, de akkor elég nehéz lesz az átadási ceremóniát összeegyeztetni.
Game On minden második szerdán 15 és 16 óra között a Radiocafé 98.0-n
-
Szaszati
tag
Micsoda kérdés. A KAS az csak citromosan KAS. Van narancs is, sőt ma a bitterrel is bepróbálkoztunk, de megosztotta a táraságot. Szóval only limón. Amúgy Sparban lett beszerezve, de van itt a szembeni kis boltban is.
MobileArsenal - World domination temporarily suspended...
-
I_Am
veterán
Csak akkor ér majd valamit a dolog, ha dedikáljátok is...
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Lenry
félisten
keeeell
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
JMarco
csendes tag
Szerintem a ¿Tienes KAS? kérdés azt jelenti, hogy van-e KAS-od, a szeretnel egy KAS-t én úgy mondanám , hogy ¿Quieres un KAS? Amúgy milyen boltban vettétek? Én ittvagyok España-ban egy ideje de még nem találkoztam ezzel az isteni ned´u´vel
A citromos vagy a narancsos a jobb?[ Szerkesztve ]
-
joey04
titán
nincs más hátra,várom a kérdéseket.
[ Szerkesztve ]
-
eddie17
addikt
Á ide a Kas-t De nem lenne szívem meginni
-
Beantech
tag
jee kell nekem a KAS xD az MWC-re meg úgy kimennék egyszer én is
-
.Anakin.
tag
ez egy bonyolult kérdés kéremszépen
Googletranslator:
Spanish (automatically detected) » English = You Kas? /Muhahahahaha/
Spanish » English = Got Kas? /Ez nem vicces szal szerintem az előző)Nah közbe Gubro megmondta a frankót, akkor mégiscsak a második verzió.
NEmbaj Nekem Ez már csak YouKAS lesz[ Szerkesztve ]
-
copin
őstag
Mit jelent a "tienes kas"?
-
k.
őstag
Na tök jó
ÉN szivesen kitöltöm a kérdőivet oszt hátla lesz itthon még üditő(Nyugi kiemelt helyet kapna).
Egyébként ha már espanol nem lenne jobb mondjuk egy seatot hozni?Az ugy ismertebb. -
Stiky
senior tag
Éljen!
Nyerni akarok!!
Komolyan felutaznék pestre, csak ezért.~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 960GB SSD / 650W
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Airpods 4 Anc
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest