Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
balees
tag
Ha érdekel elmondom: életem első notebookja, nem olyat sikerült választani ami megfelelt volna az akkori felhasználási módomnak, azaz hogy bírjon 2,5-órás akkus üzemidőt (akkoriban sokat vonatoztam és az Asus csak 1-órát bírt).
A Toshiba nem túl erős videókártyával sokkal jobb akku üzemidőt tudott és a Harmann Kardon hangja is jó volt. A potméteres hangerőszabályzóját pedig imádtam, a legjobb dolog, kár hogy nincsenek már ilyenek a notebookokon.
A legutolsó Dell pedig most van épp szervizben: a billentyűzet bizonyos részei nem működnek. Már két hete várok rá, mert a szerviz nem csak a billentyűzetet hanem az LCD panelt is cseréli, merthogy állítólag az sem volt jó. Remélem jövő héten visszakapom...
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Hyundai, Kia topik
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest