Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hege8888

aktív tag

válasz Yutani #667 üzenetére

Nálam dobozosan van valamelyik SB Audigy, gondolod elviszem.. Igazából bajban vagyok, mert nekem mindenhez van vmi kis pluszom, de egyik témában sem vagyok hardcore-arc..
    Amolyan "házmester", aki mindenhez konyít egy kicsit, de egyiket sem érti... :D

Bacsis: részemről a legfontosabb kérdés, hogy ha lesz multihelyszín, és a nem x86 átkerül a müvházba,:

- Akkor hogyan lesz/legyen Bomberman a Csarnokban?
    - Ez érinti-e MrDozer-t /Commodore szekciót, vagy ez hogy legyen?
    - Mi lesz a Csarnokban a helyünkön?
    - Illetve akkor Madarasan tudna kicsit kényelmesebben bővülni (átengedtem neki a helyemet a Mariokart javára)

-Van egy Sony Picturebook-om, (ilyen, de nem ez) ez kb. Mint a Toshiba Librettó széria, csak Transmeta procival.. Namost idén már mindenki hozott mindenfélét, úgyhogy kérek neki egy kis helyet valahova...
    - továbbá szerintem én bevillantom a Vampire-turbókártyás Amigát a köz javára, (ami igazából Frescho érdeme, én csak a mecénása vagyok a projektnek, (€400 volt pár éve, csak az asszony megnetudja :DDD ... és röstellem is magam, de igazából tán egyszer ha volt időm elővenni)

"de a látogató szemével nézve nem valami túl izgalmas..."
    -az új, kreatívö-ötletelős kiállítókat hova tervezed? Vagy jöjjenek a helyünkre, oszt meglássuk, kajálja-e a nép?
    "Amigával akarja megépíteni az internet"
    Egy felspécizett Amiga, amivel lehet netet böngészni, (tudom komótosan, de ha már egy időkép, vagy logout bejön, szerintem már okés) szerintem érdekesebb lenne.. vagy nem erre gondolt az illető?

CocooN-z: ötlet: SW X-Wing Alliance multiban? szerintem lenne rá érdeklődés (bár biztos kéne hozzá pár joy is), és a hazai SW-fanokon keresztül kicsit feljebb tolni a BRSZK szekerét.. illetve a visszaszámlálós ötletet el lehet happolni?

Új hozzászólás Aktív témák