Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Nálam dobozosan van valamelyik SB Audigy, gondolod elviszem.. Igazából bajban vagyok, mert nekem mindenhez van vmi kis pluszom, de egyik témában sem vagyok hardcore-arc..
Amolyan "házmester", aki mindenhez konyít egy kicsit, de egyiket sem érti...Bacsis: részemről a legfontosabb kérdés, hogy ha lesz multihelyszín, és a nem x86 átkerül a müvházba,:
- Akkor hogyan lesz/legyen Bomberman a Csarnokban?
- Ez érinti-e MrDozer-t /Commodore szekciót, vagy ez hogy legyen?
- Mi lesz a Csarnokban a helyünkön?
- Illetve akkor Madarasan tudna kicsit kényelmesebben bővülni (átengedtem neki a helyemet a Mariokart javára)-Van egy Sony Picturebook-om, (ilyen, de nem ez) ez kb. Mint a Toshiba Librettó széria, csak Transmeta procival.. Namost idén már mindenki hozott mindenfélét, úgyhogy kérek neki egy kis helyet valahova...
- továbbá szerintem én bevillantom a Vampire-turbókártyás Amigát a köz javára, (ami igazából Frescho érdeme, én csak a mecénása vagyok a projektnek, (€400 volt pár éve, csak az asszony megnetudja... és röstellem is magam, de igazából tán egyszer ha volt időm elővenni)
"de a látogató szemével nézve nem valami túl izgalmas..."
-az új, kreatívö-ötletelős kiállítókat hova tervezed? Vagy jöjjenek a helyünkre, oszt meglássuk, kajálja-e a nép?
"Amigával akarja megépíteni az internet"
Egy felspécizett Amiga, amivel lehet netet böngészni, (tudom komótosan, de ha már egy időkép, vagy logout bejön, szerintem már okés) szerintem érdekesebb lenne.. vagy nem erre gondolt az illető?CocooN-z: ötlet: SW X-Wing Alliance multiban? szerintem lenne rá érdeklődés (bár biztos kéne hozzá pár joy is), és a hazai SW-fanokon keresztül kicsit feljebb tolni a BRSZK szekerét.. illetve a visszaszámlálós ötletet el lehet happolni?
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nahh szóval.. Meg volt a 6. BRSZK(cikk hamarosan a Logouton is meg fog jelenni) Minden kedves kiállítómban tudott...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Echo Studio / Vadonat Új / Számlával / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest