Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én szeretném itt is megköszönni, hogy meghívtál és részese lehettem ennek az egésznek. Nagyon jól éreztem magam, nagyon sok emberrel beszélgettem, nosztalgiáztam. Jó volt találkozni olyanokkal, akikkel valamilyen módon (hardverapró, FB csoport) már kapcsolatba kerültem. Bízom benne, hogy méltó módon illeszkedtem be a BRSZK Team-be és fel tudtam nőni a kiállítás színvonalához! Nagyon köszönöm, hogy meghívást kaptam már most a jövő évi BRSZK-ra. Mindenképpen azon leszek, hogy a mostanira rátegyek egy lapáttal, és valami nagyon igényes bemutatót prezentáljak a következőn. A társaság nagyon jó, bár sajnos közel sem tudtam mindenkivel egyformán sokat beszélgetni. Ehhez egy hét kellett volna
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nahh szóval.. Meg volt a 6. BRSZK(cikk hamarosan a Logouton is meg fog jelenni) Minden kedves kiállítómban tudott...
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Politika
- Sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Filmvilág
- GTA VI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest