- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- [Re:] Deezer - A francia Spotify?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én szeretném itt is megköszönni, hogy meghívtál és részese lehettem ennek az egésznek. Nagyon jól éreztem magam, nagyon sok emberrel beszélgettem, nosztalgiáztam. Jó volt találkozni olyanokkal, akikkel valamilyen módon (hardverapró, FB csoport) már kapcsolatba kerültem. Bízom benne, hogy méltó módon illeszkedtem be a BRSZK Team-be és fel tudtam nőni a kiállítás színvonalához! Nagyon köszönöm, hogy meghívást kaptam már most a jövő évi BRSZK-ra. Mindenképpen azon leszek, hogy a mostanira rátegyek egy lapáttal, és valami nagyon igényes bemutatót prezentáljak a következőn. A társaság nagyon jó, bár sajnos közel sem tudtam mindenkivel egyformán sokat beszélgetni. Ehhez egy hét kellett volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- OnePlus Watch 2 okosóra makulátlan állapotban
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1216A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged