Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- macOS PC-re Összefoglaló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hege8888
aktív tag
Nyomkodjátok alatta a lájkot, hogy feljöjjön...
-
hege8888
aktív tag
-
bacsis
Közösségépítő
Még egy bérkingnyúz van:
Csak sejtelmesen annyit írok, úgy néz ki a kiállításon IPON-os sörnyitót kell osztogatnunk boldog-boldogtalannak -
bacsis
Közösségépítő
NAhh skaccok. NAgyon úgy tűnik, hogy zéró érdeklődés van/volt/lesz a börzére...
Szóval akkor én felfújom a pofám, is kirakok pár számomra fölösleges motyeszt azt árulok majd magamnak... Javaslom ti is tegyetek ígyhozzátok ami fölös azt akkor árulunk majd mi magunk
Viszont akkor így jó eséllyel a sátrat nem húzatom fel a polgármesterrel -
bacsis
Közösségépítő
válasz
snake1977 #242 üzenetére
Most már csak az kell, hogy látogatók is legyenek. Sajna ahogy látom, nem túl nagy érdeklődés övezi...
hege8888 Uhh, lövésem sincs pontosan miket akar hozni, de rákérdezek nála...
ndman77! Üdv a klubban, majd meglátod milyen jó lesz szopni mindenféle faxsággal, szétgürizni magad ingyé' hobbiból
szerk: rakok én is pillanatképet, fizetett hirdetés után 24 órával: -
hege8888
aktív tag
Most osztotta meg az OMSZ egyik rendszergazdája a kiállítás egyik bejegyzését FB-n.
Balogh Zsoltnak hívják, poén lett volna ha az 576-os úriember lesz, de nem az..
Remélem Ti is bőszen CTRL +C / V-ztek.. Instám nincs, arra jó lenne ha vki rámoccanna. Majd poénból összelistázom, hogy milyen offtopic FB csoportokba toltam be vmilyen szinten promót..A rádiókról lehet többet tudn, hogy ha még írok vhova, akkor ne csak annyit írjak, hogy rádiók? (katonia, elektroncsövesek, stb?)
-
ndman77
újonc
Sziasztok,
András alias ND vagyok Pécsről. Pdaw ismerőse és én lennék ez egyik utolsó pillanatos kiállitó. Számomra az angol Psion cég által gyártott organizer-ek és palmtop-ok a fő csapásirány, de ezeken kívűl mindenféle billentyűzetes symbian, win ce, linux kütyüt is fogok hozni. A ti retro dolgaitokra pedig baromira kíváncsi vagyok. Én is hirdetem a rendezvényt a saját Facebook oldalamon.
-
snake1977
őstag
-
bacsis
Közösségépítő
Nahh skaccok, beszartok!
További 3 fővel bővül a kiállìtók csapata
Mivel a 3 úriember az utolsó utáni pillanatban jelentkezett, ìgy őket már nem tudtam promózni, de ìgy is tök jó hogy bővülünk
Pdaw kollega egyik ismerőse jön, pda-kat telefonokat hoz
Jön egy ismerősöm aki alaplapokat, vgakat, laptopokat hoz
És jön egy fülei úriember, aki rádiókat fog hozni...
Szal nagy kitlrályok leszünk -
bacsis
Közösségépítő
Srácok! Arra kérnék majd mindenkit, hogy akinek lenne kedve, jövő héten facebookon rakja már ki a kiállításunkat, illetve ha tud jó kis "ilyen-olyan" csoportokat ahonnan várható némi érdeklődés a témával kapcsolatban, oda is dobja már be
-
snake1977
őstag
válasz
hege8888 #235 üzenetére
Köszönöm, de nem fogadhatom el valamiféle ellentételezés nélkül, egy működő sid már simán 8k is megvan, legalábbis a vaterán ennyibe láttam legutóbb.
Yutani: Néha benézek ebayre ha kiváncsi vagyok valaminek az árára amit itthon esetleg már nem lehet beszerezni, ilyenkor szoktam belefutni magyar eladókba is. Az árfelhajtás igaz, a másik fele hogy a magas árakat látva csillió bolond kezdi el árulni a teszteletlen cuccait/vackait olyan égbekiáltóan szemtelen árakon aminek a realitáshoz még távolról sincs köze. Fel is hagytam az újabb holmik gyűjtésével, amire nincs szükségem megy az apróra a többi fixen marad, és karban tartom amennyire lehet.
-
flymi
addikt
Mindig is akartam NoFan coolert és így a hajrában sikerült szereznem két ilyen procihűtőt. Ezeket is viszem majd a kiállításra.
NoFan CR-80EH dobozosan és a nagytesó NoFan CR-95C. Utóbbi még úton van, de jövő hét elején kézhez kapom. -
snake1977
őstag
Egy SID az éppenséggel nekem kellene..de látva az árakat, csóri c64-es néma marad, mint a zűrdongó a transformersben.
Sajnos amíg meglesz a piaca ezeknek az alkatrészeknek addig lesznek ilyen hentesek, már régóta a marketplacen is mennek a felvásárlós hírdetések, gyűjteménybe keresi a gépeket...na persze majd pont oda, darabokban megy az ebayre. -
bacsis
Közösségépítő
...Nem... nem veszek semmit... Már teli van a padlás.. szó szerint... de feltévedtem a Vaterára... Srácok... ti láttátok milyen árak vannak????
Oké, mindennek megy fel az ára... És azért az van, hogy "közepesen ritka" cuccok is beszerezhetők... De egy brand 486-P1 30-akért megy... azért meredek... -
hege8888
aktív tag
válasz
Madara-san #228 üzenetére
Örülök, hogy tetszik.. Háttérsztori: szeptemberben hazafelé a Safe Mode-ról még át se jöttünk a Dunán, mikor kipattant az isteni szikra, hogy a Mortal zenéjére, csinálok vmi "videómeghívót", de a kiállítókat sorolom fel benne, egyfajta "tisztelgés" a csapatnak. Gyerekkori haverom csinálta a zenét (Most Vörös István (exPrognózis) billentyűse/stúdiósa), összerakta némi útmutatás alapján. Kamaszkorunkban "zenéltünk", én telefonban felmondtam neki a neveket, Ő meg kicsit még "mortalosított" rajta.
-
bacsis
Közösségépítő
Nahh, bacsis-tuningon is kint van
Ha még valaki akar rajta javítani, ne tartsa magában -
hege8888
aktív tag
A fenti videó link helyett ezt posztolgassátok, némi javítást kellett eszközölnöm.
-
flymi
addikt
válasz
hege8888 #215 üzenetére
Én már azon a héten összerámolom a motyót, csütörtökön még dolgozom, de péntek reggel mindent belegózok a kocsiba és valamikor a délelőtt folyamán el is fogok tudni indulni. Dél környékén, kora délután kipakolás, h az este szabad legyen. Két éve is ez volt a menetrend, így jött ki a lépés. Pont ebédidőre estem be bacsishoz.
-
hege8888
aktív tag
Nna én még egy olyat említenék meg, hogy aki tud, cuccoljon már le péntek estig úgy, hogy a péntek este 19:00-20:00 után már ne az összeszerelésről szóljon, hanem üljünk le, és dumcsizzunk egy kicsit.
Most úgy is ott lesz mindenki a tornacsarnoknál, talán ezért ez is egy kicsit könyebben összehozható...
-
bacsis
Közösségépítő
Júni 15-ére ígérte hogy elkészíti(k) nekünk, mondta hogy majd ha kész akkor szól azt majd tolmácsoljam nektek milyen lett... Szal kicsit eléggé utolsó pillanatos lesz a dolog de persze majd mondom/mutatom mire számítsatok
Pdaw ! A vendégházat mindig önköltségre kaptuk meg, csak azt ugye a támogatásokból fedeztem. Szimplán az van hogy a vendégházakat időközben megkapta a helyi ovónő, rendőr, mitomén még ki, egy vagy kettő van szabadon kiadható, de azok már idén valamiért le vannak foglalva... -
hege8888
aktív tag
Srácok! Heggesztettem egy ilyet, lehet megosztani mindenféle alter (insta, tik-tok, mittomén) csatornákon, csoportokban, saját FB-n, stb.
-
bacsis
Közösségépítő
Nahh skaccok! BEszéltem tegnap a polgármesterrel... 120%-os támogatásukat kaptuk. Intézik az asztalokat, székeket, behordják nekünk, továbbá intézik a plusz asztalok "legyártását" is sőőőt megkapjuk akkor a sátrat is, ahova várjuk az árusoka is. sőt+: Intéz a Polgármester direkt árusoknak ilyen 90X90-es asztalokat az árulgatáshoz, hogy ne a földre kelljen lebasznijuk a cumót...
Van egy nagyon fontos fejlemény, amiben van egy icikepicike rossz hír, de elég sok a jó hír is...
Ez pedig a szállásotok. A rossz hír, hogy NEM LESZ VENDÉGHÁZ! VISZONT!!!! A csarnok felső szintjét a mi tiszteletünkre a pogármester úr, puccba vágja!!! Új ablaok, felújított mosdók, és kialakított fekhely fog várni titeket. Azt mondta a Pogármester, belehúz(nak) és júni 15 körülre elkészítik, s akkor majd jól meg tudjuk nézni milyen lesz, de igyekszik mindent kialakítani úgy hogy a kényelmeteket lehetőleg minél inkább kiszolgálja... -
flymi
addikt
Telizöld, had menjen!
-
hege8888
aktív tag
A zasszony már elkérte a gyereket, csak én elfelejtettem...
Csütörtökön ott vagyunk.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Nahh szóval.. Meg volt a 6. BRSZK(cikk hamarosan a Logouton is meg fog jelenni) Minden kedves kiállítómban tudott...
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mobil flották
- Parkside szerszám kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Mesterséges intelligencia topik
- World of Tanks - MMO
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest